Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Εντονη δυσαρέσκεια απο Λιανό

Περισσότερες από 2,5 ώρες διήρκεσε η συνάντηση των παραγόντων του Πανιωνίου με τον Ηλία Λιανό, με θέμα συζήτησης το οικονομικό άνοιγμα, αλλά και τις προϋποθέσεις για τον επιστροφή του μεγαλομετόχου στο διοικητικό σχήμα. Από την πλευρά των διοικούντων το παρών έδωσαν μόνο οι Μπάμπης Αβραντίνης και Δημήτρης Δημητρίου γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Λιανού, καθώς οι τρεις που απουσίασαν (Θεοδωρίδης, Γαλλής και Κουτελάκης) αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Δ. Σ.

Επί της ουσίας τώρα τέθηκε υπόψη του Λιανού το τεράστιο οικονομικό άνοιγμα, αλλά σύμφωνα με την πλευρά του μεγαλομετόχου, όχι σαφές πλάνο για το πως θα καλυφθεί τα επόμενα δύο χρόνια. Θεωρητικά πάντα ο Λιανός δέχτηκε να βάλει κάποια χρήματα, όπως άλλωστε και οι Αβραντίνης, Θεοδωρίδης, ωστόσο οι δύο τελευταίοι δεν γνώριζαν το κατά πόσο μπορούν να συνεισφέρουν οι τρεις που έλειπαν.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον "Ιστορικό" που αν δεν συμβεί κάτι άμεσα θα μπει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες. Και το βέβαιο είναι πως ο Λιανός με αυτά τα δεδομένα δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Σύμφωνα με το πλάνο την προσεχή Τρίτη ή το αργότερα την Τετάρτη πρόκειται να γίνει ακόμη μία συνάντηση, όπου εκτός απροόπτου θα δώσουν το παρών και οι πέντε διοικούντες από την πλευρά των οποίων εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορεί να βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου