Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Αιγαλεω - Πανιώνιος 1-3


Φιλικό αγώνα έδωσε σήμερα ομάδα του Πανιωνίου, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές της Α’ ομάδας και της Κ-21, καθώς και τους 2 υπό δοκιμή Νιγηριανούς, στο Αιγάλεω με αντίπαλο την τοπική ομάδα.
H ομάδα του Πανιωνίου, η οποία αγωνίσθηκε υπό της οδηγίες του Άκη Μάντζιου, επεκράτησε τελικά με 3-1 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι: Ακότο, Κολοβός και Μάντζιος. (Ημίχρονο 1-1) Υπήρξε ικανοποίηση για την απόδοση των δύο Νιγηριανών που δοκιμάζονται.Ο ένας (Ακότο) σκόραρε για τους κυανέρυθρους ενώ ο άλλος (Μ' Γκμπαμ) αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Πανιώνιος, έπαιξε υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου. O νεός προπονητής του Πανιωνίου Μίκαελ Στάρε, ο οποίος παρακολούθησε το φιλικό, εισηγήθηκε την παραμονή των Ακότο και Μ'Γκμπαμ για ακόμη μία εβδομάδα έτσι ώστε να προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

Στο Α’ μέρος ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με την εξής σύνθεση: Μπεθέρα, Κούρντι, Κοντοές, Καμπούρης, Μανιάτης Χρήστος, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Λουκίνας, Κοντοχρήστος, Κολοβός, Ακότο.

Στο Β’ αγωνίσθηκαν οι: Τζιμάνης, Γκέζος, Κυριακάκης, Κοροβέσης, Ντούνης, Μάντζιος Βασίλης, Δωματιώτης, Σπυρόπουλος, Γκαμπέτας, Σταυροθανασόπουλος, Μ' Γκμπαμ.


Φιλικό με Λεβαδειακό


Φιλικό αγώνα θα δώσει ο Πανιώνιος το Σάββατο 8 Μαΐου με αντίπαλο την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη με ώρα έναρξης 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου