Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Κιντης βλεπει Λανς

Στην Γαλλία θα βρεθεί το Σάββατο ο Γιώργος Κιντής, προκειμένου να παρακολουθήσει απο κοντά την αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος μεταξύ της ΛανςΜπορντό. και της

Στην Γαλλία θα βρεθεί το Σάββατο ο Γιώργος Κιντής, προκειμένου να παρακολουθήσει απο κοντά την αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος μεταξύ της ΛανςΜπορντό.Μάλιστα ο πρόεδρος του Πανιώνιου αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο των γηπεδούχων, κ. Μαρτέλ, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στην ατζέντα των δύο πλευρών να υπάρχει και μεταγραφικό θέμα. Άλλωστε ο ισχυρός άνδρας των “κυανέρυθρων” έχει πολλές γνωριμίες στη χώρα.
Απο εκεί και πέρα ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει ορίσει το πρώτο ραντεβού για τις 28 Ιουνίου, ενώ η προετοιμασία θα είναι χωρισμένη σε δύο στάδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το αμέσως επόμενο διάστημα ο κ. Σταρε με τους συνεργάτες του θα επισκεφθούν προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη προκειμένου να καταλήξουν στο καταλληλότερο για να φιλοξενήσει τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
28/6 Πρώτη προπόνηση
5/7 – 15/7 Εξωτερικό (Η χώρα θα ανακοινωθεί προσεχώς)
28/7 – 1/8 Ελλάδα (Σε ορεινό κέντρο προετοιμασίας – Θα ανακοινωθεί προσεχώς)
9/8 – 15/8 Εξωτερικό (Η χώρα θα ανακοινωθεί προσεχώς)

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας η ομάδα θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων, τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν οι αντίπαλοι και οι ημερομηνίες διεξαγωγής.
και της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου