Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

«Διαζύγιο» με Σκουφαλη


Την τελευταία του σεζόν με τα χρώματα του Πανιωνίου πραγματοποίησε ο Μανώλης Σκούφαλης Συγκεριμένα, ο μέσος των «κυανέρυθρων» , θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον σύλλογο, αφού δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, έχει ενημερωθεί από τον πρόεδρο, Γιώργο Κιντή, κάτι που σημαίνει ότι οι τίτλοι τέλους πέφτουν για τον Έλληνα χαφ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κιντής συναντήθηκε με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβανόταν και ο «Μανόλο», παρά το γεγονός ότι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2011. Στην φετινή σεζόν, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είχε 21 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα.

2 σχόλια:

  1. Στο καλο να πάει και να μας γράφει, αντε να παίρνουν σειρά και άλλοι άμπαλοι(γουνδουλάκης,κοντοές )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιτα να δεις μπορει να ειναι αυτοι οι τρεις αμπαλοι αλλα ειναι τρεις παικτες που εχουν δωσει και την ψυχη τους για την ομαδα δινοντας πολλες φορες ακομα και το 150% των δυναμεων τους... και να ξερεις πως ο ενας ειναι τρελος Πανιωνιος ο αλλος εχει γινει απο τοτε που ηρθε απο την Καλαματα πιο τρελος για την ομαδα απο πολλους οπαδους μας και ο τελευταιος εχει γινει το ΤΟΤΕΜ της ομαδας... Δεν ειναι μικρο πραγμα να βλεπεις τετοιους παικτες μεσα σε μια ομαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή