Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Για μια ακόμα φορά έδειξαν την κακομοιριά τους οι Πράσινoi λαγοί


Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου σημειώθηκαν στις 9:30 το βράδυ (25/5) στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με την Αστυνομία οπαδοί του Παναθηναϊκού που έφθασαν εκεί με περίπου 20 δίκυκλα επιτέθηκαν σε μπουτίκ του Πανιωνίου και συνεπλάκησαν με οπαδούς της ομάδας της Νέας Σμύρνης που βρίσκονταν εκεί.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι
συμπλεκόμενοι προξένησαν ζημιές με βόμβες μολότοφ στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Στον τόπο της συμπλοκής έφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά στο μεταξύ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Από την Αστυνομία γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ διενεργείται προανάκριση.

1 σχόλιο:

  1. Κατά την διάρκεια των επεισοδίων ομάδα ατόμων προξένησαν υλικές ζημιές σε υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας, σε 8 ΙΧ και τρεις μοτοσυκλέτες, ενώ έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμάτων. Δυο άτομα διακομίσθηκαν με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο, ενώ διενεργείται προανάκριση. Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή