Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Αυτο το γηπεδο πρεπει να εχει μια ομαδα σαν τον Πανιωνιο


Ο Πανιώνιος είναι πλέον έτοιμος να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα του επιτρέψουν να αποκτήσει το νέο του γήπεδο στη θέση του παλιού, το οποίο δεν είναιμόνο "πεπαλαιωμένο" αλλα πολυ μικρο για την τεράστια ιστορία και προσφορά στον αθλητισμό που εχει σαν σύλλογος .

Η έγκριση από τη ΓΓΑ και τα 3 βήματα
Οι άνθρωποι του Πανιώνιου βρίσκονται καθημερινά με τους επιτελείς της ΓΓΑ και εν προκειμένω τις τεχνικές υπηρεσίες της, αναμένοντας πιθανότατα μέσα στον Ιούνιο την έγκριση λειτουργικότητας του νέου γηπέδου. Από εκεί και έπειτα θα απαιτείται πλέον η άδεια από το υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες, κάτι που προϋποθέτει βεβαίως τα εξής τρία βήματα: 1) Εγκριση από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο (κάτι που θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες), 2) έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο Ν. Σμύρνης (υπάρχει ήδη η καταρχήν έγκριση) και 3) η άδεια οικοδόμησης από το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Σύμφωνα με κάποιες πρόχειρες εκτιμήσεις και επειδή στην... Ελλάδα ζούμε, σε 2 χρόνια από σήμερα θα ξεκινήσουν τα έργα στο νέο γήπεδο και σε επιπλέον 18-24 μήνες το "στολίδι" του Πανιώνιου και όλης της Νέας Σμύρνης θα είναι πανέτοιμο προς χρήση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου