Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Μανιατης και Κουμορτζι στο ματι των Παοκ και Φενερ



Ο ΠΑΟΚ προσέγγισε την ΠΑΕ Πανιώνιος, προκειμένου να μάθει τις απαιτήσεις των Κυανέρυθρων για τον Γιάννη Μανιάτη. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης φέρεται να αξιώνει ένα εκατομμύριο ευρώ (?)(δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα έδινε ποτέ ο Πρόεδρος τον Μανιατη για τόσο λίγα λεφτά), ποσό το οποίο σαφώς δεν βρίσκεται μέσα στις δυνατότητες του Δικέφαλου. Η διοίκηση των Θεσσαλονικιών προτίθεται να προσφέρει και τον Νίκο Αραμπατζή ως έμψυχο αντάλλαγμα, ώστε να ρίξει την τιμή του παίκτη. Που πάνε ξυπόλητοι στα αγκάθια, θέλουν τον αρχηγό της ομάδας μας ίσως από τους καλύτερους αριστερούς Έλληνες μπακ και τον θέλουν και τζάμπα...!! Στο μεταξύ, για μία ακόμα φορά, ιστοσελίδα της Γκάνας εμπλέκει τον Μπερνάρντ Κουμορτζί σε μεταγραφικά σενάρια. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι είναι πολύ κοντά στην μετακόμισή του στην Τουρκία και την Φενερμπαχτέ για 2,6 εκατομμύρια ευρώ , τονίζοντας επίσης ότι ο παίκτης αποτελεί στόχο και του Ολυμπιακού.

Πάντως η ΠΑΕ δηλώνει άγνοια για το θέμα, παρά το γεγονός ότι στο δημοσίευμα υπήρχαν και δηλώσεις του προπονητή της Φενέρ, Κριστόφ Ντάουμ, ο οποίος ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε: "Δεν πιστεύω ότι τα μεγάλα ονόματα "χτίζουν" τις ομάδες. Αντίθετα πιστεύω ότι καλύτερα είναι να έχεις παίκτες με ταλέντο και δίψα για διακρίσεις και ο Κουμορτζί είναι ένας από αυτούς".
Στις δικές του δηλώσεις ο παίκτης, τόνισε: "Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Όμως για την ώρα, το μόνο που με νοιάζει είναι να παίξω στο Μουντιάλ με την Γκάνα. Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών μου, θα μπορώ να συζητήσω οτιδήποτε για την καριέρα μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου