Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ο Πανιώνιος διαθέτει τα πάντα για το κάτι παραπάνω.

Ο Μάρκους Γιόνσον τόνισε σε συνέντευξη στην «Εξέδρα» :

- Ποιο είναι το προφίλ του;

«Είναι πολύ απαιτητικός, θέλει να δουλεύει με επαγγελματίες Να είναι τυπικοί στη δουλειά τους, στις προπονήσεις και σε οτιδήποτε αφορά την ομάδα. Ενα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που διαθέτει είναι ότι ξέρει να κρατά σε καλό κλίμα την ομάδα και να είναι φίλος με τους παίκτες, να μιλά μαζί τους».


- Η ηλικία του είναι ένα μειονέκτημα;


«Παρότι είναι πολύ νεαρός έχει αρκετές εμπειρίες και στα 33 του είχε ήδη κατακτήσει το νταμπλ με την ΑΪΚ, στη Σουηδία, ενώ και στην ομάδα που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα έκανε πρωταθλητισμό και ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία. Είναι προσηλωμένος στην τακτική και πιστεύει στη δύναμη της ομάδας και στο να βοηθάει ο ένας τον άλλο».


- Η Ελλάδα, όμως, δεν είναι διαφορετική;


«Φυσικά, είναι πιο δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα από το σουηδικό, αλλά και οι παίκτες είναι διαφορετικού επιπέδου. Εδώ υπάρχουν κάποιες ομάδες που παίζουν Τσάμπιονς Λιγκ και ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος. Ο Στάρε, όμως, έχει μάθει να δουλεύει πολύ, ειδικά στις προπονήσεις και την προετοιμασία της ομάδας. Ξεκίνησε από βοηθός στην ΑΪΚ και κέρδισε με κόπο όλα όσα έχει μέχρι τώρα. Θεωρώ πως ο Πανιώνιος είναι ομάδα που μπορεί να του δώσει τα εφόδια για να πετύχει και εδώ».


- Μπορεί, δηλαδή, ο Πανιώνιος να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του;


«Θεωρώ πως το ελληνικό πρωτάθλημα και ο Πανιώνιος μπορούν να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες του και μπορεί αυτή τη στιγμή να μην είναι από τις ομάδες που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά διαθέτει τη διοίκηση, τον προγραμματισμό και τον κόσμο για το κάτι παραπάνω. Πιστεύω πως ο Στάρε θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Πανιωνίου. Γενικά ταιριάζει στο προφίλ του Πανιωνίου και θα του αρέσει σίγουρα και η Ελλάδα και το κλίμα που επικρατεί εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου