Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Δηλωση Τσακιρη ,η επομενη χρονια....


Την υπόσχεση ότι ο Πανιώνιος θα εμφανιστεί περισσότερο βελτιωμένος και σταθερός, έδωσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, μέσω δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης, παραδέχθηκε ότι η χρονιά που τελειώνει ήταν δύσκολη και με πολλές μεταπτώσεις, πλην όμως υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα είναι όσο δυνατός είναι και ο κόσμος της και ζήτησε από τους φιλάθλους να της συμπαρασταθούν, αγοράζοντας τα νέα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Τσακίρη:

«Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω όλη τη Πανιώνια οικογένεια για την προσπάθεια που καταβληθεί, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, τη χρονιά που μας πέρασε (2009 -2010) και να ευχηθώ Χρόνια Πολλά.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, με πολλά σκαμπανεβάσματα, αφού τη μια μας απογείωνε και την άλλη μας προσγείωνε ανώμαλα χωρίς καμία προειδοποίηση για το τι θα επακολουθούσε. Μαθήματα σημαντικά πήραμε όλοι και περισσότερο απ’ όλους, εγώ ο ίδιος.

Ο κόσμος της ομάδας μας σημείωσε πέρυσι ένα μοναδικό γεγονός στην ιστορία του Συλλόγου, καταφέρνοντας να φτάσει το νούμερο των Διαρκείας σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα. Ενίσχυσε, με τη προσπάθεια αυτή, το ειδικό βάρος του ονόματος του Πανιωνίου. Έκανε την ιστορικότερη, ρομαντικότερη και ομορφότερη ομάδα της Ελλάδας να ανέβει ακόμα ψηλότερα, παρόλο που το αγωνιστικό κομμάτι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Με τη κίνηση όμως αυτή ο Πανιώνιος φίλαθλος δήλωσε το παρόν, με οντότητα ?μεγάλου? στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν λογαριάζει τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα. Εμείς με τη σειρά μας προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι της συμπαράστασης που δεχόμαστε, για να δούμε μια μέρα τον Πανιώνιο εκεί που πραγματικά του αξίζει. Σταθερή δύναμη με συνέπεια και πρόγραμμα.

Φέτος, ξεκινάμε τη πώληση των Εισιτηρίων Διαρκείας νωρίς, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο της ομάδας μας να ανανεώσει με έκπτωση, σε σχέση με πέρυσι, έχοντας ως πρώτη μας προτεραιότητα να ξαναφέρουμε τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε στο γήπεδο, δίπλα στον Πανιώνιο.

Οι υποσχέσεις δεν είναι του χαρακτήρα μου, αυτό όμως που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι σύσσωμοι ποδοσφαιριστές και διοίκηση θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να είναι ο Πανιώνιος της νέας χρονιάς πιο βελτιωμένος, πιο σταθερός και όσο δυνατός είναι και ο κόσμος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου