Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ο επίλογος για το 2009-2010


Μια χρονιά που άρχισε με τόσα όνειρα και τόσες προσδοκίες τελικά τελείωσε με έναν μεγάλο αναστεναγμό... Μια πίκρα στα χείλι όλων των Πανιώνιων . Έχουμε και λέμε 8 θέση στην βαθμολογία και μόλις 37 βαθμούς συγκομιδή, με την έδρα μας να χάνει την δυναμική που είχε τα τελευταία χρόνια αφού καταφέραμε να κερδίσουμ
ε μόλις 19 βαθμούς με 5 νίκες 5 ισοπαλίες και 5 ήττες.!! Έχοντας την 9 επίθεση του πρωταθλήματος με 34 γκολ και την 8 χειρότερη άμυνα με 35 γκολ. Δεχτήκαμε 7 πέναλτι κατά..!!! Τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα και 3 υπέρ. Είχαμε 10 δοκάρια, μα τόσο μικρή την βλέπουν την εστία οι παίκτες μας ?

Οι παίκτες που ξεχώρισαν ήταν :

Γιάννης ΜΑΝΙΑΤΗΣ ο αρχηγός της ομάδας που ξεχώρισε για μια ακόμ
α χρονιά για τις ηγετικές του ικανότητες και την δυναμική του στο παιχνίδι, μεγάλη επιβράβευση η κλήση του από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ρεχαγκελ στην εθνική ανδρών. Η εγγύηση στην αριστερή πλευρά την άμυνας του Πανιωνίου, έβαλε και 3 γκολ.



Σίτο ΡΙΕΡΑ ο ταύρος του φετινού Πανιωνίου ένα γνήσιο μοτερακι που κάνει τρελή δουλεία στο κέντρο, απέδειξε ότι είχαν δίκιο όσοι έλεγαν ότι κατέχει το άθλημα, θα μπορούσε να είχε βοηθήσει πολύ περισσότερο την ομάδα αν δεν τον έβαζαν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, λόγο ελλείψεως, ως καθαρό φορ, έβαλε και 4 γκολ.


Μπερνάντ ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ το μαύρο διαμάντι της ομά
δας μας ένας αδικημένος παίκτης που δεν κατάφερε να δείξει ούτε τα μισά από αυτά που ξέρει να κάνει γιατί και αυτός στα περισσότερα παιχνίδια έπαιξε σε λάθος θέση, αφού τον έβαζαν πάντα πολύ προωθημένο πέτυχε 3 γκολ και έδειξε ότι ξέρει να κάνει άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα και να είναι πάντα ένας βράχος στην άμυνα με τα κοψίματα του.


Γιώργος ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ το δεύτερο μεγάλο όνομα από το Ελληνικό αίμα που διαθέτει η ομάδα μας, ο μίστερ ασίστ η αλλιώς ο παρέβαλε, στην καλύτερη χρονιά του στο πρωτάθλημα έχοντας στο ενεργητικό του 11 ασίστ !! Πρώτος στην αντιστιχη κατηγόρια στην Ελλάδα, η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας στην αριστερή πλευρά της άμυνας, και αυτός όπως ο Μανιάτης είχε την μεγάλη επιβράβευση με την κλήση του από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ρεχαγκελ στην εθνική ανδρών. Δυστυχώς πολύ δύσκολα εως απίθανα θα μπορέσουμε να τον ξαναδούμε με την φανέλα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ αφού έχει αρχίσει ένας άτυπος πόλεμος από πολλές ομάδες του εξωτερικού αλλά και του Ελληνικού πρωταθλήματος για την μεταγραφή του...

'Εντιν ΤΣΟΤΣΑΛΙΤΣ το μεγάλο λαβράκι του δευτέρου γύρου για τον Πανιώνιο πραγματικά δεν μπορεί να τον περάσει κανένας αυτόν τον παίκτη , δεν μπορεί να του πάρεις κεφαλιά, δεν μπορείς να τον κόψεις η να του πάρεις την μπάλα και αν θέλει με το φοβερό κεφάλι η με το τρέλα σε δύναμη σουτ του μπορεί να βάλει και το γκολ. Έβαλε και ένα γκολακι...

Φαμπιάν ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ το μεγάλο αστέρι της ομάδας μας που πραγματικά όλα μα όλα του πήγαν στραβά στην φετινή χρονιά..!! Μπορεί να μην βοήθησε καθόλου την ομάδα αφού έπαιξε σε ελάχιστα παιχνίδια μετά από τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς που είχε και κάποιες τιμωρίες μετά από την χαζή του συμπεριφορά, όμως αυτός ο παίκτης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας και πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι μια μεγάλη εσωτερική μεταγραφή, για να αποδείξει τι πραγματικά αξίζει και για ποιο λόγο λατρεύεται στον Πανιώνιο.

2 σχόλια:

  1. Με τετοιους παικτες μπορει να φανταστει κανεις τι θα καναμε αν ειχαμε εναν νορμαλ τερματοφυλακα ενα νορμαλ κεντρικο αμυντικο και εναν κεντρικο φορ με αρχιδια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπαρχει περιπτωση να ειχαμε ομαδες σαν την Καβαλα τον Ατρομητο ακομα και τον Αρη και Αεκ απο πανω μας, μα με την καμια !!! Θα βγαιναμε Ευρωπη στανταρ... Ηταν μια χρονια που ολες οι ομαδες ηταν τρελα αδυναμες, κριμα.. Αλλα τιποτα δεν εχει χαθει, ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ 3-4 ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.... ΤΑ 5000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΤΑ SOLD OUT ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή