Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Νίκη και μόνο νίκη στο εντός έδρας ματς με την Λάρισα

Χωρίς τους Λάτκα, Μανιάτη, Μπάλαμπαν, Ριέρα και Νικολάου θα υποδεχθεί ο Πανιώνιος την ΑΕΛ στην Νέα Σμύρνη.

Ο προπονητής των κυανέρυθρων σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Πανιώνιος Κόσμος, η οποία κυκλοφορεί σήμερα, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με μία νίκη στην έδρα μας, όμως από κει και πέρα και πάνω απ όλα να δώσουμε απάντηση στους ψιθύρους και τα κάθε λογής σενάρια και κακόβουλα σχόλια. Να παίξουμε για την ομάδα μας και για τους εαυτούς μας».

Από κει και πέρα, ο Παράσχος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει: «Είναι πολλά τα προβλήματα, αλλά πάντα είχαμε προβλήματα. Από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα, ποτέ δεν καταφέραμε να παίξουμε κομπλέ. Πιστεύω ότι οι παίκτες που υπάρχουν αλλά και όλοι όσοι έχουν αγωνιστεί έχουν αρπάξει τις ευκαιρίες. Το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και σε αυτό το ματς». Όσο για τις απουσίες: «Ο Νικολάου χτύπησε πάλι και δύσκολα θα παίξει, ενώ έχουμε και τιμωρημένους. Ελπίζω να είναι καλά ο Μπουβάλ, να γυρίσει να τον έχουμε γιατί είναι πλέον και ο μόνος επιθετικός που μας έχει μείνει».

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ:

Ανδριόλας, Μπέλιτς, Όμο, Γουέλινγκτον, Κοντοές, Σκούφαλής, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Τζαβέλλας, Μπουβάλ, Γιόνσον, Αναστασόπουλος, Λουκίνας, Σάμαρης, Κοντοχρήστος, Σίμωσης.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου