Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Τελος ο Παρασχος...


«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ του κ. Κιντή, ο οποίος θα αναλάβει την Προεδρία της ΠΑΕ μετά τη Γεν. Συνέλευση του Σαββάτου και του προπονητή της ομάδας κ. Παράσχου, αποφασίσθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Τόσο η
ΠΑΕ Πανιώνιος, όσο και ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Τσακίρης, ευχαριστούμε πολύ τον κ. Παράσχο ο οποίος ήρθε σε μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο και πρόλαβε σε σύντομο χρονικό διάστημα να διορθώσει πολλά από τα κακώς κείμενα, κυρίως σε θέματα νοοτροπίας και όχι μόνο, ενώ παράλληλα συνέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε να αποφύγουμε επικίνδυνες περιπέτειες βαθμολογικά.

Για εμάς θα παραμείνει πάντα ένας φίλος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».


Όλοι οι Πανιώνιοι πιστεύω πως χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κ Παράσχο και στην καλή δουλειά που έκανε στην ομάδα μας,τώρα το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι μια κίνηση ματ, μια επιλογή αντίστοιχη της ομάδας που θέλουμε, ο προπονητής είναι το α και το ω της κάθε ομάδας. Δεν πρέπει να σκεφτούμε καθόλου το κόστος για τον νέο μας προπονητή.. Αφού έγινε η επιλογή να απομακρυνθεί ο Παράσχος θέλουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και όχι ανθρώπους τύπου Φερερα... Και το βασικό είναι ότι ο νέος αυτός άνθρωπος που θα έρθει τελικά στην ομάδα πρέπει να έρθει σύντομα ώστε να είναι μπροστά σε όλων το νέο σχεδιασμό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου