Κυριακή 18 Απριλίου 2010

1-1 Καβάλα Πανιώνιος


Δυο γκολ, δυο αποβολές όμως το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Σερζ Ντιέ. Ο πάκτης της Καβάλας χτύπησε στο 57ο λεπτό, όταν η μπάλα από εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν τον βρήκε στο πρόσωπο με μεγάλη δύναμη και έτσι σωριάστηκε στο έδαφος. Τον παίκτη μετέφερε ο Ντουγκλάο εκτός αγωνιστικού χώρου, προτού διακομιστεί με φορείο στο νοσοκομείο.Ο Ντιέ παρέμενε ζαλισμένος ενώ σε μια πρώτη εξέταση του γιατρού διαπιστώθηκε ότι δεν κουνούσε τα άκρα του. Σε κάθε περίπτωση η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ακριβέστερα όταν υποβληθεί σε εξετάσεις.
Η Καβάλα προηγήθηκε στο σκορ, με τον Ντιόγκο Ρινκόν να σκοράρει στο 7ο λεπτό, ύστερα από πάσα του Σμολάρεκ. Τις ισορροπίες επανέφερε γρήγορα ο Πανιώνιος, σε μια λάθος ενέργεια του Ιτάνζ, καθώς ο τερματοφύλακας της Καβάλας έκανε λάθος έξοδο, πάσαρε στον Γουνδουλάκη κι εκείνος από μακριά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-1. Οι «κυανέρυθροι» είχαν τον έλεγχο, προσπάθησαν, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν. Ο Πανιώνιος είχε ένα σουτ με τον Μπουβάλ στο 47', ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ και αυτή ήταν ήταν και η καλύτερη φάση του β' μέρους. Οι αποβολές με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Οικονόμου και Σάμαρη έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο προπονητής του Πανιώνιου δήλωσε: "Είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Μείναμε ικανοποιημένοι, αφού βάσει ευκαιριών δικαιούμασταν τη νίκη. Με το υπάρχον υλικό ο Πανιώνιος είναι για πιο ψηλά. Θα έχουμε επαφή με τον πρόεδρο σε λίγες ημέρες και θα δούμε τι ακριβώς θα γίνει. Τα διπλά της Ξάνθης και του Λεβαδειακού είναι περίεργα, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμενόμενα".



ΣΚΟΡΕΡ: 7' Ρινκόν - 13' Γουνδουλάκης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 39' Οικονόμου, 64' Ντουγκλάο - 65' Ομο, 73' Σάμαρης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 81' Οικονόμου (2η κίτρινη) - 86' Σάμαρης (2η κίτρινη)

Συνθέσεις:

Καβάλα: Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Σιόντης, Σμολάρεκ, Ρινκόν (77' Γιάννου), Οικονόμου, Σόσιν (61' Σουλτανίδης), Φερέιρα, Ντιέ (61' Πετκάκης), Ονουάτσι, Θεωδορέλλης

Πανιώνιος: Μπέλιτς, Μπαρόνι (89' Κουμορτζί), Όμο, Σκούφαλης, Μπάλαμπαν, Κούκετς (72' Λουκίνας), Γουνδουλάκης, Μπουβάλ (72' Χ. Μανιάτης), Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Κοντοές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου