Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Στο τελικό στάδιο τα έργα στο Προπονητικό


Με την έκδοση της οικοδομικής άδειας (Αρ. 1311/09) στο τέλος του 2009 ξεκίνησαν τα έργα για την κατασκευή του κεντρικού κτιρίου Διοίκησης και των συνοδευτικών χρήσεων στο Προπονητικό Κέντρο Απήλιον, στο Κορωπί. Τα έργα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2010 και το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής τηρείται χωρίς καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, βρισκόμαστε στο 30% της οριστικής κατασκευής, έχει ολοκληρωθεί, ήδη, ο οικοδομικός σκελετός, ενώ το έργο θα παραδοθεί στο σύνολό του τον Σεπτέμβριο του 2010. Με το τέλος του έργου, το Προπονητικό Κέντρο θα δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό τιμ του Πανιωνίου να παρέχει υψηλού επιπέδου προπονητικές, ιατρικές και φυσιοθεραπευτικές υπηρεσίες, ενώ θα παρέχονται εξ ίσου υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας στους αθλητές και τους επισκέπτες του Κέντρου.

Ταυτόχρονα ολοκληρώνονται τα έργα της κατασκευής της πισίνας, των τέννις και των λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων, που θα κάνουν το Απήλιον ένα από τα αρτιότερα αθλητικά κέντρα στη χώρα μας.

Το ΑΠΗΛΙΟΝ χρησιμοποιείται από την ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Πανιώνιος και τις ομάδες υποδομών του Συλλόγου, με ετήσιο ενοίκιο περίπου 325 χιλιάδες €, ενώ με την ολοκλήρωση των έργων το ενοίκιο θα ανέλθει περίπου στα 425 χιλ € ετησίως, ένα ποσό το οποίο κρίνεται δίκαιο σε σχέση με το συνολικό ύψος της επένδυσης (12.000.000 €), καλύπτει τις ανάγκες ταμειακών ροών των δανειακών υποχρεώσεων και ταυτόχρονα παραμένει αισθητά χαμηλότερο από την αγορά (π.χ. η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία σύμφωνα με δημοσιευματα, πληρώνει μίσθωμα 700 χιλιάδων € για αντίστοιχης έκτασης προπονητικό κέντρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου