Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ARSENAL ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ...

Τον Μπενάρντ Κουμορτζί έχει στο στόχαστρό της η Αρσεναλ!το δημοσίευμα αναφέρεται σε έντονο ενδιαφέρον των «κανονιέρηδων», ενώ φιλοξενεί δηλώσεις του αρχισκάουτερ των Λονδρέζων, Στιβ Ρόουλι που αποθεώνει τον άσο του Πανιωνίου.

«Ο Κουμορτζί διαθέτει εκπληκτικές ικανότητες, τις οποίες η Αρσεναλ μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί. Εχει εκπληκτικό ύψος, όπως συνήθως οι περισσότεροι παίκτες που προέρχονται από την Αφρική και όπως επίσης οι περισσότεροι, διαθέτει την δυνατότητα να σπάει τις αμυντικές γραμμές των αντιπάλων», τόνισε αρχικά ο Ρόουλι.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Παρότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό όσο το αγγλικό, ο Κουμορτζί διαθέτει πνεύμα και ικανότητες που αξίζουν την προσοχή».

Ο Στιβ Ρόουλι έχει παρακολουθήσει στενά, όπως όλα δείχνουν, τον Γκανέζο παίκτη του Πανιωνίου, προκειμένου να είναι σε θέση να ισχυρίζεται πως «... με τις παρούσες δυνατότητες που παρουσιάζει στο σκοράρισμα, είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα και μπορεί άνετα να σημειώνει 12-15 γκολ την σεζόν ως μέσος. Αν έχεις γύρω σου αξιόλογους ποδοσφαιριστές και διαθέτεις το ταλέντο, είναι εύκολο το σκοράρισμα».

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή , Τζερόμ Αντερσον είπε : «Εχω ενημερωθεί για το ενδιαφέρον τόσο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, όσο και του φετινού πρωταθλητή Παναθηναϊκού. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές» .

6 σχόλια:

  1. πως γίνεται όλες οι ομάδες να ενδιαφέρονται για τους παίκτες μας και εμείς να είμαστε στη συγκεκριμένη βαθμολογική θέση, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν φέτος καλύτερος ο Ολυμπιακός από εμάς? Ο ΠΑΟΚ? Η ΑΕΚ? Ποιός ήταν καλύτερος?

    Κανένας! Μόνο ο Παναθηναϊκός διαθέτει κάποιους καλύτερους σαν μονάδες. Κάποιους.

    Απλώς είχαμε το σενιορμεσιέ, και διέλυσε μια ομάδα που έχει παικταράδες που θα ζήλευε και η Άρσεναλ! Άλλωστε όλοι μας έχουμε δεί κάποιες στιγμές ποδοσφαιρικής πανδαισίας, και ταλέντου των παικτών μας.

    ΥΓ1. Κούμου, μνήσθιτι μοι εν τη βασιλεία σου. Όταν κάποιοι σε δαχτυλοέδειχναν, ως αιτία όλων των κακών, εγώ σε υποστήριζα. Τώρα που έγινες υποψήφιος για Άρσεναλ, θα ανακαλύωουν ότι δεν φταίνε οι παίκτες, αλλά αυτοί που τους χρησιμοποιούν με λάθος τρόπο, ή δεν είναι ικανοί να τους πειθαρχήσουν και να τους αξιοποιήσουν πραγματικά.

    ΥΓ2. Μήπως υπήρχαν λόγοι που κάποιοι υποβάθμιζαν τον Κούμου? Ήταν πολύ παράξενο που όλοι έβλεπαν στο πρόσωπο του τον φταίχτη για τα πάντα. Μήπως δεν ήταν τυχαίο? Λέτε να ξέρανε κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑι η αληθεια...! πολυ φοβαμαι οτι και η αποδοση του παικτη ηταν παραξενη σε πολλα παιχνιδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντος η δυναμικοτητα της ομαδας ηταν μεγαλη φετος , γιαυτο ξεκινησαν σε ολα τα επιπεδα μαχη εναντια μας... Θελει στην τελικη να εχεις και καποιον πιο μεσα να σε στυριζει στο πολεμο προς την καταξιωση στην συνειδηση ολων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι τέτοια δεν ακούγονται ούτε σε παγκόσμια κατά τις 21:00...Κι ας έχει προηγηθεί γενναία τσιπουρο κατάνυξη
    Δηλαδή σε χειρότερο πρωτάθλημα ο Κούμο βάζει το πολύ 6 γκολ και σε καλύτερο θα βάζει από 12-15.
    Αν ο μέσος της Άρσεναλ βάζει τόσα γκολ, πόσα βάζει ο επιθετικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ brfun

    έχεις δίκιο να αναρωτιέσαι, αλλά θα σου εξηγήσω εγώ πως γίνεται:

    Με έναν άλλον στο κέντρο, οι επιθετικοί θα ξεσκιστούν στα γκολ, με τον Κούμου στο κέντρο, πόσα γκολ να βάλουν οι επιθετικοί?
    Είναι φυσικό να περιμένεις περισσότερα ο Εσιέν των φτωχών, ο Κουμουρτζί μας!

    Πάντως, πέραν της πλάκας, και τον Μέσσι να είχαμε φέτος, δεν νομίζω να βλέπαμε σχεδόν τίποτα από όσα κάνει στην Μπάρτσα.

    Ο Κουμουρτζί έχει αναμφισβήτητες αρετές, όλη η ομάδα έχει ταλέντο, το πρόβλημα δεν ήταν οι μονάδες αλλά ο προπονητής που τους μετετρεψε σε κάκιστο σύνολο.

    Εχθές έλεγα σε έναν φίλο γαύρο, σχετικά με τον Τζαβέλα: Ναι, ο Τζαβέλας είναι καλός παίκτης, αλλά... εάν είχαμε εμείς τους 2 Παπαδόπουλους του Ολυμπιακού, Σοϊλέδηδες κλπ, πρώτον θα είχανε γεμίσει εμπειρία, δεύτερον θα είχαν δείξει το ταλέντο τους και παίκτες σαν τον Τζαβέλα θα έδειχναν πολύ πιο μικροί από ότι δείχνουν τώρα που έφτασε στο σημείο ο συγκεκριμένος να τα κάνει όλα, μπρος πίσω.

    Μέχρι ένα σημείο, ο Πανιώνιος αναδεικνύει τους παίκτες, όπως ανέδειξε και τον Κουμουρτζί. Στην εν συνεχεία αξιοποίηση χωλαίνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή