Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Τα προβλήματα του Εμίλιο Φερέρα ολο και μειωνονται. ...


Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ ανέβηκε στο Κορωπί για να αρχίσει το δεύτερο στάδιο της αποθεραπείας του και στις επόμενες τρεις εβδομάδες θα τα... δώσει όλα, προκειμένου να είναι πανέτοιμος όταν επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, ειναι δεδομένη η απουσία του τουλάχιστον για ακόμη ένα μήνα, Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε ο "Τσίνο" που κάνει αγώνα... δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον "δικέφαλο του βορρά" και την Πέμπτη συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης με τους συμπαίκτες του. Έτσι, ο Εμίλιο Φερέρα μπορεί να αισιοδοξεί για την συμμετοχή του Ουρουγουανού σταρ κόντρα στους Θεσσαλονικιούς, κάτι που έχει οριστικοποιηθεί στην περίπτωση του Μπόσκο Μπάλαμαν.

Η εξαιρετική παρουσία του Χρήστου Κοντοχρήστου στη φετινή προετοιμασία του Πανιώνιου εξαργυρώθηκε αρχικά με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου πενταετούς διάρκειας στα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο 18χρονος δεν αποτελεί απλώς μια επένδυση για το μέλλον, καθώς ο Εμίλιο Φερέρα υπολογίζει άμεσα σε αυτόν, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Βέλγος τεχνικός να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως σκέφτεται σοβαρά να δώσει φανέλα βασικού στον διεθνή με την Εθνική Νέων ποδοσφαιριστή . Αλλωστε, οι απουσίες του τραυματία Εστογιανόφ και του τιμωρημένου Ριέρα δημιουργούν κάποια κενά από το κέντρο και μπροστά. Σε περίπτωση που ο Κοντοχρήστος βρίσκεται στο αρχικό σχήμα κόντρα στον "δικέφαλο" του Βορρά, αυτό θα σημαίνει πως ο Αλβάρο Ρεκόμπα θα αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Μπόσκο Μπάλαμπαν. .



2 σχόλια:

  1. ευχάριστα είναι τα νέα καιγια τον Ντάριο Σμόγιε. Ο Κροάτης αμυντικός που έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας αναμένεται από την Παρασκευή να μπει στο κανονικό πρόγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μπλε κάρτα του Βραζιλιάνου αμυντικού Ουέλιγκτον Μπαρόνι έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ και έτσι ο παίκτης υπολογίζεται για την πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ από τον Εμίλιο Φερέρα. Πλέον, απομένει να συμβεί το ίδιο (να έρθουν οι κάρτες) και με τους Σίτο Ριέρα, Ισαάκ Μπεθέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή