Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Δηλωσεις του Εμίλιο Φερέρα


Ο Βέλγος προπονητής αναφερόμενος στο παιχνιδι με τον παοκ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ειπε :"Το Πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή για εμάς. Είμαστε έτοιμοι και δουλέψαμε πολύ σκληρά γι αυτό. Είχαμε τραυματισμούς και κάποιες ατυχίες κατά την προετοιμασία, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και όλα αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε, συνεπώς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Οφείλουμε να είμαστε δυνατοί μέσα στο γήπεδο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Οσο για τον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Πρώτος μας αντίπαλος μας είναι ο ΠΑΟΚ. Δε συνηθίζω να μιλάω για τους αντιπάλους. Προτιμώ να μιλώ για τη δικιά μας ομάδα. Όπως και να έχει πάντως, γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας.

Ξέρουμε ότι είναι μία δυνατή ομάδα, με καλούς παίκτες και ότι είναι μία από τις ισχυρές ομάδες του Πρωταθλήματος. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, αλλά δεν τον φοβόμαστε και την Κυριακή θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να νικήσουμε. Η νίκη είναι το αποτέλεσμα που θα διεκδικήσουμε, για να ξεκινήσουμε «με το δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα".

Τέλος για τους φιλαθλους της ομαδας ειπε :"Έμαθα και εγώ, αλλά και όλη η ομάδα, ότι οι πωλήσεις των διαρκείας έχουν διπλασιαστεί από πέρσι και έχουν φτάσει σε αριθμό-ρεκόρ για τον Πανιώνιο.

Αυτό μας δίνει δύναμη γιατί οι οπαδοί μας στέκονται δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλουμε. Γι αυτούς τους οπαδούς λοιπόν, οφείλουμε να δώσουμε το 100% για να τους κάνουμε να φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο. Όχι μόνο την πρώτη αγωνιστική, αλλά όλο το φετινό Πρωτάθλημα". Τα διαρκείας δεν ειναι τιποτα μπροστα στον κοσμο που θα βρεθει την κυριακη στο γηπεδο..... το πρωτο sold out ειναι προ των πυλων.... ολοι 1 με 2 ωρες πιο μπροστα για τυχον καθυστερισεις, η προμηθευση των εισιτηριων καλο ειναι να γινει μια μερα πριν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου