Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Στην αναμονη για νεο Μπαμ ....?



Ο Βέλγος προπονητής εισηγήθηκε την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός στόπερ, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρει ο Πανιώνιος και έναν μέσο.Ετσι σύμφωνα με την εφημερίδα Lequipe o Πανιώνιος κινείται για την απόκτηση του Μάτ Μουσιλού απο τη Νίς , είναι 27 χρονών και αποτελεί έναν απο τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του. Ομως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει απο την ομάδα και ο Πανιώνιος αποτελεί μία απο τις επιλογές του. Ο Μουσιλού έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε : Λιλ, Σεντ Ετιέν, Μαρσέιγ και Αλ Αράμπι (στο Γαλλικό πρωτάθλημα έχει 132 συμμετοχές και έχει σημειώσει 27 γκολ).
Σε περίπτωση που ο παίκτης καταφέρει να λύσει το συμβόλαιο του με τη Νις τότε η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπορεί να τον αποκτήσει με ένα ποσό κοντά στα 200.000 ευρώ. Στα υπόψιν παραμένει ο 20χρονος διεθνής Ισραηλινός επιθετικός Μπεν Σαχάρ από την Εσπανιόλ με την μορφή δανεισμού. Ο σοβαρός τραυματισμός του Φαμπιάν Εστογιανόφ έχει αναγκάσει τους «κυανέρυθρους» να τσεκάρουν στην ευρωπαϊκή αγορά περιπτώσεις παικτών που θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay οι «κυανέρυθροι» ήρθαν σε επαφή με τους ιθύνοντες της Εσπανίολ με την οποία συνεργάζονται και ζήτησαν τον δανεισμό του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού Μπεν Σαχάρ για τους επόμενους έξι μήνες, μέχρι να επανέλθει ο Εστογιανόφ. Ο 20χρονος διεθνής Ισραηλινός με Πολωνικό διαβατήριο αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση και «μετακόμισε» στην Εσπανιόλ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο από την Τσέλσι.
Σε ότι φορά το βιογραφικό του είναι πλούσιο καθώς αποκτήθηκε από την Τσέλσι σε ηλικία 17 ετών και έκτοτε έχει αγωνιστεί ως δανεικός στις ΚΠΡ, Σέφιλντ Γουένσντει, Πόρτσμουθ και Ντε Γκράαφτσαπ. Επιπλέον έχει δέκα συμμετοχές με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ όπου έχει σημειώσει και τρία γκολ και η περίπτωση του γκολκίπερ του Λεβαδειακού Ζρνταν Μπλάζιτς εξετάζετε σοβαρα γιατι υπαρχει η εμπιστοσύνη στις ικανότητες του εν λόγω «άσου»Το συμβόλαιο του 27χρονου γκολκίπερ λήγει με τους «πράσινους» το καλοκαίρι του 2010 ωστόσο οι ιθύνοντες του Πανιώνιου είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του προέδρου του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη. Η λύση του Μπλάζιτς θεωρείται η καλύτερη δυνατή για τον Πανιώνιο ύστερα από το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Ιτάνζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου