Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Οι Δηλωσεις του Εμίλιο Φερρέρα


Ο Εμίλιο Φερρέρα μίλησε στο panionios.gr για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη, ο οποίος λόγω της αναβολής του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής, θα ανοίξει τη φετινή σεζόν για τους κυανέρυθρους.

«Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα αυτή την εποχή, που είναι η αρχή της αγωνιστικής σεζόν. Κάθε αγώνας έχει τις δυσκολίες τους και τις ιδιαιτερότητες του. Κάθε αντίπαλος είναι υπολογίσιμος και θα προσπαθήσει να μας κερδίσει, είτε παίζουμε στην έδρα μας, είτε εκτός.
Ο αυριανός μας αντίπαλος, ο Εργοτέλης, είναι μία καλή ομάδα την οποία σεβόμαστε και υπολογίζουμε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε και αυτό είναι κάτι που έχω τονίσει στους ποδοσφαιριστές μας. Το 0-3 που έχασε την πρώτη αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό δεν δίνει την πραγματική εικόνα του Εργοτέλη και φυσικά δεν πρέπει να το λάβουμε καθόλου υπ’ όψη σαν αποτέλεσμα».

«Για εμάς είναι ο πρώτος αγώνας. Θα ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μπροστά στον κόσμο μας. Στόχος μας είναι η νίκη, όπως σε κάθε αγώνα, ειδικά σε αυτούς που παίζουμε μέσα στο σπίτι μας».

«Είμαστε έτοιμοι και έχουμε ξεπεράσει τα περισσότερα προβλήματα που είχαμε με τραυματισμούς και ατυχίες. Βέβαια όπως είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα, αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να μην είμαι χαρούμενος όταν δεν έχουμε προβλήματα, ή έχουμε λίγα όπως τώρα».

«Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω τον κόσμο του Πανιωνίου που στέκεται δίπλα μας και να καλέσω τους φιλάθλους μας να δώσουν το παρών αύριο στο πρώτο παιχνίδι μας. Οι φίλαθλοί είναι η ψυχή και η ανάσα του κάθε συλλόγου. Ειδικά οι δικοί μας που είναι πιο δεμένοι με την ομάδα και ο Πανιώνιος είναι ο τρόπος ζωής τους, όπως έχω καταλάβει αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στο σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου