Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Δήλωση Κωνσταντίνου Τσακίρη


Με αφορμή τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ Κων/νος Τσακίρης προέβη στην κάτωθι δήλωση:


Πριν περίπου 2 μήνες θέσαμε, όλοι μαζί, κάποιο στόχο σε ότι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας. Σήμερα αισθανόμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου μας. Δεν έχουν σημασία τα νούμερα. Για εμάς έχει τεράστια σημασία η εμφανής αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας των φιλάθλων μας. Κινητοποιήθηκαν, ενδιαφέρθηκαν, έφεραν και άλλους να αγοράσουν. Αυτό είναι για τον Πανιώνιο η μεγαλύτερη νίκη.

Η φετινή αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας, πρέπει να αποτελέσει ένα εφαλτήριο για την επόμενη χρονιά. Να θέσουμε ακόμα υψηλότερα τον πήχη. Να κάνουμε απολύτως κατανοητό σε όλους ότι αγοράζουμε διαρκείας όχι επειδή πιστεύουμε πως έχουμε καλή ομάδα, όχι για να επιβραβεύσουμε την όποια διοίκηση και τις όποιες μεταγραφές. Παίρνουμε διαρκείας κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από τις όποιες καλές ή κακές συγκυρίες, γιατί απλά είμαστε Πανιώνιοι και πλέον έχει γίνει συνείδηση για όλους μας, ότι ο αριθμός των διαρκείας αποτελεί ένδειξη αξιοπρέπειας του συλλόγου και μέτρο αγάπης άνευ όρων.

Αυτή είναι πραγματικά υγιής φίλαθλη νοοτροπία και αυτές τις μέρες πραγματικά νιώθω υπερήφανος που είμαι Πανιώνιος.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Ακομα ειναι οτι ελαχιστο μπορουσα να σκεφτω ο μεχρι τωρα αριθμος διαρκειας που εχει δωθει, γιατι υπαρχει μεγαλη αγαπη απο αρκετους φιλαθλους ακομα που δεν ξερουν τι δυναμη δινει ενας σωστος αριθμος διαρκειας σε εναν συλλογο και οικονομικο σε θεμα πρεστιζ αλλα και σε πολλους αλλους διαφορους τομεις ... Μπορουμε να κανουμε τεραστια πραγματα αν ο κοσμος στυριξει αυτην την ομαδα, το θεμα ειναι να το καταλαβουμε γρηγορα ολοι μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου