Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη


Ό
σοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΑΟΗ Αιγαλεου, σίγουρα θα έφυγαν απογοητευμένοι. Σε ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, χωρίς να προσφέρουν κάτι αξιόλογο.
Ο Εμίλιο Φερέρα παρέταξε μία... πειραματική 11αδα στον αγωνιστικό χώρο, με τους Μπέλιτς, Κοντοέ, Όμο, Λάτκα, Τζαβέλα, Καστεγιόνε, Αναστασόπουλο, Κούκετς, Γουνδουλάκη, Σιμώση και Λουκίνα στην αρχική σύνθεση .
Σε ένα μέτριο ως κακό παιχνίδι, η ελλιπής ομάδα του Εμίλιο Φερέρα ευτύχισε να προηγηθεί με το τέρμα του Σίμωση στο 8’. Η απάντηση των φιλοξενούμενων, όμως, ήταν άμεση, μια και στο 20’ ο Βούλιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με την εικόνα του Πανιωνιου να είναι καλύτερος μεν, φλύαρος δε. Κάτι που έγινε και στο δεύτερο μέρος του αγώνα και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν στο φιλικό που έδωσε η ομάδα με το Αιγάλεω, βρέθηκε στα επίσημα του γηπέδου της Νέους Σμύρνης, από όπου και το παρακολούθησε παρέα με τον Ντάριο Σμόγιε. Την Κυριακή ο Μπάλαμπαν αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και στο ιατρικό επιτελείο των Κυανέρυθρων υπάρχει αισιοδοξία ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πανιώνιος: Μπέλιτς, Κοντοές, Τζαβέλλας, Ομο, Λάτκα, Αναστασόπουλος, Καστελιόνε, Γουνδουλάκης (65’ Σκούφαλης),
Κούκετς, Σίμωσης (65’ Κούρντι), Λουκίνας

Αιγάλεω (Α’ ημίχρονο): Ταμπάσης, Ματζουράνης, Τσιρογιάννης, Ουμούρι, Παλάσκας, Φρίμποργκ, Δήμου, Τσαμπουρής, Τρέχο , Βούλιτς, Πουλάκος.

Β’ ημίχρονο: Μανωλόπουλος, Ριντ (80’Τσέτι), Μανιάτης(73’ Νάστος) , Αυλωνίτης, Κοκκίνης, Σκάρος, Σάμιος, Τεγούσης, Παυλίδης, Μπερνιδάκης, Βελέτης

* Μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη παρακολούθησε τον αγώνα και ο Θωμάς Μητρόπουλος.

2 σχόλια:

  1. κριμα για λιγο δεν προλαβα το παιχνιδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μπορεί να κρατήσει ο Πανιώνιος από την χθεσινή αναμέτρηση; Μάλλον την - τηρουμένων των αναλογιών - καλή εμφάνιση των Αναστασόπουλου και Σίμωση και το φιλότιμο παιχνίδι του Τζαβέλλα και του Κοντοέ, που παρ’ όλα αυτά αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα με τους αντιπάλους τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή