Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ανακοίνωσης της ΠΑΕ και λοιπα για τον αγωνα που αναβληθηκε

Με την έκδοση μίας διευκρινιστικής ανακοίνωσης η ΠΑΕ Πανιώνιος αποσαφήνισε πλήρως το τι μέλλει γενέσθαι με τους κατόχους εισιτηρίων του χθεσινού (23/08) αναβληθέντος παιχνιδιού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η ανακοίνωση της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ γνωστοποιεί σε όσους φιλάθλους του είχαν προαγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ότι τα εισιτήρια αυτά ισχύουν κανονικά για όποτε ορισθεί να διεξαχθεί ο αναβληθέντας αγώνας. Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ορισθεί από τη Super League.Αν κάποιος φίλαθλος δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής, μπορεί να επικοινωνήσει με την ΠΑΕ και να του επιστραφεί στο ακέραιο το αντίτιμο του εισιτηρίου που έχει πληρώσει".
Οσο για τον κ. Μποροβήλο (αντιπρόεδρος της Super League), μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" ζήτησε στον αέρα "συγγνώμη" εκ μέρους της Super League στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ........
???!!!!!! που ταξίδεψαν στην Αθήνα για το ματς με τον Πανιώνιο που τελικά δεν εγινε.
Με δεδομένο ομως ότι δεν είχαν δοθεί εισιτήρια στους φιλοξενουμένους, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε συναινέσει να μην υπάρχουν οπαδοί της στο γήπεδο και οι Αστυνομικές Αρχές είχαν ενημερωθεί γι αυτό, οι δηλώσεις του κ. Μποροβήλου προξένησαν δικαιολογημένες αντιδράσεις.
Ετσι σε νέα επικοινωνία που είχε με τον "Sentra FM" το απόγευμα της Κυριακής, ανακάλεσε τη "συγγνώμη" προς τους υποτιθέμενους εκδρομείς φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Πιο αναλυτικά είπε: "Στο παιχνίδι αυτό ο Πανιώνιος δεν είχε δώσει εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και λογικό είναι ότι δεν έπρεπε να κατέβουν. Από κει και πέρα εμείς ως Super League ξαναλέω για όσους ταλαιπωρήθηκαν για αυτά τα δύο παιχνίδια που δεν έγιναν πρέπει να πούμε ότι δεν αισθανόμαστε καλά "
Η χθεσινή αναβολή του ματς με τον ΠΑΟΚ, πάντως, ενδεχομένως να λειτουργήσει ευεργετικά. Πρωτο γιατι το παιχνιδι θα γινει στις 23 Σεπτεμβρίου, μετά δηλαδή το εντός έδρας ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης και πριν από το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και δευτερο γιατι
εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουμε στη διάθεση μας όλα μας τα «αστέρια».

Συγκεκριμένα ο Αλβάρο Ρεκόμπα θα έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, ο Σίτο Ριέρα θα έχει εκτίσει τη ποινή των δύο αγωνιστικών
στα ματς με τον Εργοτέλη (μέσα) και Λεβαδειακό (έξω) που του έχει επιβληθεί, ενώ θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ο Σμόγιε!
Ετσι, η πρεμιέρα του Πανιωνίου μετατίθεται για το Σάββατο, όπου αντίπαλος θα είναι ο Εργοτέλης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.



1 σχόλιο:

  1. Είναι ακριβώς αυτό που έλεγα κι εχτές...
    Η ΣΟΥΠΕΡ-ΣΦΗΓΚΑ μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα παπούτσια,κι εμείς σφυράμε ανέμελα...
    Μήπως πρέπει να προσέξουμε περισσότερο και το παρασκήνιο που παίζεται για να μην πάθουμε καμμιά ψυχρολουσία;
    Εμένα μου φένεται κάτι σαν σύννεφα που κάποια στιγμή θα φέρουν βροχή...
    Κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά,πριν πεινάσουν μαγειρεύουν,νομίζω πως ο πρόεδρος πρέπει να είναι πιό πονηρεμένος και να μην επαναπαύεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή