Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Δήλωσεις Σκουφαλη


Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη:



«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι η ισοπαλία είναι δίκαιη. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ενώ αυτό ήταν το δεύτερο για τον Εργοτέλη. Μας λείπουν κάποιοι παίκτες που είναι βαρόμετρα για την ομάδα και μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της. Εκείνο που με προβλημάτισε είναι η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, αν και στο πρώτο μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι».



«Στο ποδόσφαιρο μπαίνουμε μέσα για να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πιάσουμε ρυθμό, αλλά δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός μας. Μας λείπουν κάποια παιχνίδια, αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ζέστη. Δεν μπορείς να παίζεις μπάλα σε τέτοιες συνθήκες και είναι άσχημο αυτό. Εφόσον έπρεπε να παίξουμε, αυτό κάναμε…».

Για τις δηλώσεις του Φερέρα:



«Δεν μπορώ να μπω σε τεχνικά θέματα. Δεν με αφορά εμένα αυτό το ζήτημα. Δεν είμαι αρμόδιος να λύσω τέτοια ζητήματα. Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις για τον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα. Η ομάδα, όμως, δεν είναι ακόμα έτοιμη. Μόλις γυρίσουν κάποιοι παίκτες θα είμαστε διαφορετικοί. Θα μας βοηθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος, αφού θα γυρίσουν οι τραυματίες και οι ανέτοιμοι ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου