Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Διαψεύδει για Γιόνσον

Διαψεύδει ο μάνατζερ του Μάρκους Γιόνσον, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday, τα περί συμφωνίας του πελάτη του με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά, όσα δηλώνει ο Κώστας Γεωργοπάλης:

«Με έκπληξή μου διάβασα δημοσιεύματα περί επικείμενης συμφωνίας του Μάρκους Γιόνσον με την ΑΕΚ. Το συγκεκριμένο είναι το λιγότερο αποκύημα αχαλίνωτης φαντασίας του συγγραφέα του, ο οποίος δεν μπήκε στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου για την διασταύρωση της είδησης.

Έχει μοναδικό σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την δημιουργία εντυπώσεων και αναταραχής μεταξύ των ομάδων. Ουδεμία επαφή έχει υπάρξει από εμένα ή τον ποδοσφαιριστή με παράγοντες της ΑΕΚ και ουδεμία συμφωνία υπάρχει. Ο Μάρκους είναι μέλος του Πανιωνίου και συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις και στη σωτηρία της ομάδας. Επιπλέον έχουμε ηθική δέσμευση έναντι του Πανιωνίου να μιλήσουμε πρώτα με την διοίκησή του για την πιθανότητα ανανέωσης».

5 σχόλια:

  1. ανανεωστε ΤΩΡΑ τα συμβολαια των ΚΟΝΤΟΕ και ΓΙΟΝΣΟΝ..... Πρεπει να μεινει ενας κορμος απο την φετινη ομαδα για του χρονου...Μαχο, Κοντοες, Γιονσον, Σιοβας, Τσοτσαλιτς, Ομο, Σαμαρης, δεν πρεπει ουτε για πλακα να φυγουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ειναι η ΠΑΕ επιτελους να βαλει ενα ΤΕΛΟΣ σε ολα αυτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πότε η ΠΑΕ ανανέωσε τελευταία φορά το συμβόλαιο κάποιου παικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στην αρχική σελίδα λέει οτι ο σιτο έχει βαλει συο γκολ αλλα εγώ θυμάμαι μόνο το γκολ με την ξανθη στο 1-1. να πω την αλήθεια ο ριερα δεν εχει κανει τιποτα σπουδαιο φετος αντιθετα με περσι
    Ανδρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O OMO EINAI ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ Β' ΕΘΝΙΚΗ... ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΡΕΛΟΠΑΝΙΩΝΙΕ....
    ΑΜΑΜΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή