Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Τετάρτη (9/3, 17:00)

Το σερί των νικών θέλει να διευρύνει ο Πανιώνιος απέναντι στο Περιστέρι για να κάνει άλμα προς την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Παραγυιό, που υπέστη θλάση στο δικέφαλο στο φιλικό με τον Ηλυσιακό. Ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε πως «είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, που διαθέτει αρκετά ισχυρή έδρα. Το Περιστέρι είναι πολύ καλό στο "πέντε εναντίον πέντε" λόγω της φιλοσοφίας του προπονητή του. Εμείς καλούμαστε μεταξύ άλλων να διαχειριστούμε και την απουσία του Μιχάλη Παραγυιού, που χτύπησε στο τελευταίο φιλικό και θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό με σκοπό να φτάσουμε σε μία ακόμη νίκη».

Ο Μάριος Μπατής με τη σειρά του δήλωσε για την αναμέτρηση στο Περιστέρι πως «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Περιστέρι μάς είχε κερδίσει στο πρώτο ματς στην έδρα μας. Είναι μια ομάδα που στοχεύει στην επίθεση, ενώ γενικά κρατάει χαμηλά το τέμπο του παιχνιδιού. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές τελευταίες εμφανίσεις και να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο με τα τελευταία ματς. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να εκτελέσουμε τα παιχνίδια μας με ταχύτητα, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη και σε αυτό το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου