Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η Ανακοίνωση και η αποστολη

"Δεν σχολιάζουμε την τοποθέτηση της ΠΑΕ Ηρακλής για τον ορισμό των διαιτητών στο μεταξύ μας παιχνίδι. Αλλωστε ο Πανιώνιος είναι δεδομένα ο πλέον αδικημένος στο φετινό πρωτάθλημα της Super League"
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενδιαφέρεται και ιστορικά πάντα μέσα από την μεγάλη οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ενδιαφερότανε για την καθαρή τέλεση όλων των μορφών αθλητισμού, επαγγελματικών και μη.

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένη την παρούσα βαθμολογική σημασία του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ελπίζει ότι μέχρι τέλος οι όποιες τελικές κατατάξεις θα είναι καθαρές και θα αντιπροσωπεύουν αγωνιστική και μόνο δραστηριότητα όλων των ομάδων. Με την λήξη δε του Πρωταθλήματος ευελπιστεί ότι η ΕΠΟ θα εκτελέσει στο ακέραιο το καθήκον της και θα αξιολογήσει τις αδειοδοτήσεις των ομάδων βάσει πραγματικών περιστατικών και χωρίς πολιτικές ή άλλες έξωθεν παρεμβάσεις.

Είναι κοινό στην συνείδηση του φίλαθλου κόσμου του Πανιωνίου ότι υπό την ηγεσία στην ευρύτερη οικογένεια του Πανιωνίου σημερινών διοικητικών παραγόντων της ΠΑΕ η ομάδα παλαιότερα υποβιβάστηκε στην Β' Εθνική ακριβώς επειδή δεν δέχθηκε να μπει σε συνδιαλλαγές του τύπου που όλοι οι φίλαθλοι γνωρίζουν ή και πιστεύουν ότι συμβαίνουν. Ούτε τώρα θα μπούνε ποτέ σε τέτοιες διαδικασίες και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους θα διεκδικήσουν πανάξια την παραμονή της ομάδας μας στην μεγάλη κατηγορία.

Το ίδιο περιμένουμε να πράξουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Καλούμε όλες τις ομάδες, από σήμερα μέχρι λήξη του Πρωταθλήματος, να συγκεντρώσουν αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στην μέσα στον αγωνιστικό χωρο διεκδίκηση όλων των αποτελεσμάτων. Καλούμε όλες τις ομάδες να αποφύγουν ανακοινώσεις οι οποίες μπορούν να χαρακτηρισθούνε ότι αποσκοπούνε στον επηρεασμό της καθαρής κρίσης των διαιτητών και την αλλοίωση αποτελεσμάτων. Καλούμε την αποφυγή παροχής εκτάκτων οικονομικών κινήτρων στους ποδοσφαιριστές γιά επίτευξη αποτελεσμάτων με συγκεκριμένες ομάδες, ιδίως όταν γίνονται από αυτές οι οποίες είναι γνωστό ότι έχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα και συνεπώς δεν δικαιολογείται να δείχνουν τέτοια "απλοχεριά" στους παίκτες.

Δηλώνουμε δε ότι εάν περιέλθουν στην αντίληψή μας τέτοιες ή και άλλες ενέργειες οι οποίες να επηρεάζουν την έντιμη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος θα προβούμε στις δέουσες ενέργειες στα αρμόδια αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και όπου αλλού κριθεί σκόπιμο, είτε αφορούν αντίπαλο της δικής μας ομάδας είτε άλλη η οποία να υποπέσει στην αντίληψή μας, για την περαιτέρω έρευνα και απόδοση των πρεπουσών ευθυνών.

ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ".

Η αποστολή του Πανιωνίου: Πρελ, Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Γκαλίτσιος, Σιόβας, Κοντοές, Κβιρκβέλια, Κούκετς, Κολοβός, Ομο, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Τσότσαλιτς, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Σαλαλί, Μήτρογλου, Σβέρκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου