Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο παραδειγματισμός και η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Με στόχο τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα και την βαθμολογική «ανάσα» στη… μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία, συνεχίζει την προετοιμασία του ο Πανιώνιος. Ο Τάκης Λεμονής λοιπόν δεν ανέχεται κανενός είδους παρατυπίες από τους παίκτες του και το απέδειξε και στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Σαλαλί άργησε να φτάσει στην προγραμματισμένη προπόνηση και αυτό το… πλήρωσε ακριβά προς παραδειγματισμό και των υπολοίπων. Ο έμπειρος τεχνικός δεν τον άφησε να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά τον άφησε να γυμναστεί μόνος του.

Την ίδια στιγμή όμως, ο Λεμονής δεν μπόρεσε για μία ακόμα φορά να έχει στη διάθεσή του τους Γιόνσον και Κούκετς οι οποίοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο πρώτος, στην προπόνηση της Τρίτης, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο δεύτερος έκανε ειδική θεραπεία.

Κάτι περισσότερο από καθοριστική για το μέλλον της ομάδας θεωρείται η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Πανιωνίου, στην οποία θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου. Θα πρέπει, πάντως, να θεωρείται δεδομένο ότι ο νυν πρόεδρος ερασιτέχνη και ΠΑΕ, Γεράσιμος Βεντούρης, έχει ήδη συγκροτημένο το δικό του ψηφοδέλτιο, το οποίο και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Από εκεί και πέρα, στα ποδοσφαιρικά στέκια της Νέας Σμύρνης, κυκλοφορεί η φήμη ότι ανάλογη κίνηση ετοιμάζουν και οι επικεφαλής του Συνδέσμου Φιλάθλων «Ίωνες» που, κατά τις ίδιες πληροφορίες βρίσκονται στη διαδικασία συγκρότησης ψηφοδελτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου