Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ηττα στην Καβαλα με 84-75

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει την νίκη σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, παρα τις συνεχόμενες προσπαθειες να φτάσει την ομάδα της Καβάλας στο σκορ δεν μπόρεσε πότε να το καταφέρει. Όλα κρίθηκαν στην έναρξη της τελευταίας περιόδου, όταν η Καβάλα έβαλε σερί πόντους, έφτασε στο +13 και στο υπόλοιπο του αγώνα έκανε απλά διαχείριση του προβαδίσματος της, φτάνοντας στο τελικό 84-75.Η  απουσία του Αλεξιτς είναι πλέον αισθητή και αν βάλει κανείς στην μέση και το τσουναμι των προσφυγών μπορεί  να καταλάβει τον λόγο της καθίζησης του Πανιωνίου στα τελευταία παιχνίδια.Τα δεκάλεπτα: 24-18, 47-39, 59-53, 84-75
ΚΑΒΑΛΑ (Δημήτρης Πρίφτης):
ΜάκΙντος 9 (1), Παλάσιο 9, Κοστόφ 1, Παπανικολάου 2, Στεφανίδης 8 (1), Πιεβάλιτσα 2, Σίμονς 11, Γεωργάκης 3, Γιόροβιτς 16, Καραποστόλου 19 (3), Ντέντιγερ, Αγγελόπουλος 4
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας):
Άντερσον 18 (2), Αθανασούλας 12 (3), Γιαννόπουλος, Τσιάρας 3 (1), Αθηναίου, Μπατής, Γιάνκοβιτς 10, Ιωάννου, Κοβίλ 12, Παραγιός 3, Μπάρλος 17 (1)
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» έφυγε με τη λήξη από τον πάγκο και κατευθύνθηκε προς την κερκίδα για να απαντήσει σε κάποιον οπαδό που τον έβρισε. Ο Μπαρτζώκας, πάντως, παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι ξέφυγε, τονίζοντας ότι «και στις δύο περιπτώσεις ήμουν λάθος άνθρωπος είσαι όμως και κάποια στιγμή όταν σε βρίζουν ξεφεύγεις».
Αναφερόμενος, εξάλλου, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, έδωσε συγχαρητήρια στον τεχνικό της Καβάλας Δημήτρη Πρίφτη που «κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα διαχειριζόμενος πολλά προβλήματα» και πρόσθεσε:
«Η νίκη της Καβάλας ήταν δίκαιη. Αν και πλησιάσαμε, δεν καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι. Χάνοντας στον Άλεξιτς στην αρχή της εβδομάδας είχαμε πολλά προβλήματα με συνέπεια να μην είμαστε όπως θέλουμε. Στόχος μας από εδώ και πέρα να πάρουμε όσα παιχνίδια γίνεται για να μπούμε στα για play off».
Τέλος, έκανε λόγο και για τη διαιτησία, λέγοντας ότι «δεν συνηθίζω να μιλάω για διαιτησία, αλλά μη γίνεται κουβέντα, όταν η Καβάλα έχει 47 βολές και εμείς μόλις 22».

* Το παιχνίδι ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση καθώς στην προθέρμανση ο Κόβιλ σε ένα κάρφωμα έσπασε το ταμπλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου