Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Με στόχο το διπλό σωτηριας μεσα στο Περιστέρι 17:30

Τον σωστό τρόπο τον ξαναέδειξαν οι U20 που κέρδισαν μέσα στο Περιστέρι με 1-2 και συνέχισαν το επιτυχημένο σερί προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος με γκολ των Σταματη και Μπουζα,Ο κόουτς Αλέξης Κωνσταντόπουλος παρέταξε τον Πανιώνιο με τους: Ανέστη, Σπυρόπουλο, Κούρο, Γκέζο Κ. (46' Σμυρλής), Διαμαντόπουλο, Κούρντυ, Μπούζα, Σταματή (90' Βλάχος), Κολοβό, Σταυροθανασόπουλο (79' Μάκος), Ντούνη. Ετσι Αποφασισμένοι να κερδίσουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τη σωτηρία τους είναι άπαντες στον Πανιώνιο. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Τάκης Λεμονής, μετά την προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής παίκτες:

Μάχο
, Πρελ, Γιόνσον, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Γκαλίτσιος, Κρικβέλια, Όμο, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Κουμουρτζί, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Τσότσαλιτς, Μπάλαμπαν, Μήτρογλου, Σαλαλί, Σβέρκος.

Στην επίθεση επανέρχεται ο Μήτρογλου και αν ο Λεμονής επιμείνει στο 4-3-3, τότε στα χαφ αναμένεται να παίξουν οι Όμο και Τσότσαλιτς. Δεξί μπακ θα είναι ο Γιόνσον και αριστερό ο Κοντοές, Λάτκα και Σιόβας θα είναι σίγουρα το κεντρικό δίδυμο με τον Μαχο στο τέρμα , Θέση στην αρχικη 11αδα διεκδικούν οι Κουμορτζί, Σάμαρης, Κβιρκβέλια, ενώ, λογικά, δίπλα στον Μήτρογλου θα παίξουν, δεξιά ο Γουνδουλάκης (αντί του Ριέρα) και αριστερά ο Μπάλαμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου