Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Τέλος ο Ρεκόμπα.... Grazie Chino




Η ανακοίνωση του «διαζυγίου»:
Ο Άλβαρο Ρεκόμπα επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ Πανιωνίος, όπου μέσα σε φιλικό και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, συμφώνησε με τους ανθρώπους της διοίκησης την λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ευχαριστεί τον Άλβαρο Ρεκόμπα για την παρουσία του στην ομάδα μας, γεγονός που έκανε το όνομα του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας, γνωστό παγκοσμίως. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Για εμάς θα είναι πάντα ένας φίλος.

Συνέχεια στην Πενιαρόλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αλβάρο Ρεκόμπα θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και πιο σ
υγκεκριμένα την Πενιαρόλ.

Μάλιστα όπως ανέφεραν δημοσιεύματα στην Ουρουγουάη ο "Κινέζος" επιθυμεί να αγωνιστεί εκεί μαζί με τον φίλο του εδώ και πολλά χρόνια Αντόνιο Πασέχο, παρά τις προτάσεις που έχει και από τις Ντανούμπιο και Νασιονάλ.

Την Παρασκευή ο Ρεκόμπα θα βρίσκεται στο Μοντεβιδέο και έτσι η ευρωπαϊκή του...περιπέτεια έχει τέλος και οι τίτλοι τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα θα μπουν στην πατρίδα του.

5 σχόλια:

  1. Δε θα κρύψω τη συγκίνησή μου τη στιγμή που είδα για πρώτη φορά τον Ρεκόμπα μέσα στο γήπεδο. Μέχρι τότε δεν ήταν αληθινό για μένα.

    Gracias por todo, Álvaro!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ... ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΓΝΟΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΟΜΑΔΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑς.. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΟΓΟ ΡΕΚΟΜΠΑ... ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕς ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , Η ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ... Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΚΟΜΠΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Θέλω να πάω σε μία ομάδα με σημαντικό πρότζεκτ, γιατί έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Θέλω να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο όπου υπάρχει πίεση, γιατί έπαιζα σε μία ομάδα όπου ήταν το ίδιο είτε κερδίζαμε, είτε ερχόμασταν ισόπαλοι είτε χάναμε και ένας παίκτης πρέπει να νιώθει την πίεση για να νικά», τόνισε ο «Τσίνο» και πρόσθεσε: «Θα ήταν η εύκολη λύση για μένα να επιλέξω μία ομάδα που αγωνίζεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει την απόφασή μου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτα ειπε τωρα που τελειωσε με την ομαδα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή