Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗ


Ο Φανούρης Γουνδουλάκης μπορεί να βρήκε δύο φορές δίχτυα κόντρα στη Λάρισα, αλλά αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να χαρίσουν στον Πανιώνιο τη νίκη. Ο άσος της ομάδας της Νέας Σμύρνης μίλησε στον ARRENA 89,2 για τη φετινή πορεία των "κυανέρυθρων".

Για το παιχνίδι με Λάρισα: «Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα αλλά και ο Πανιώνιος το τελευταίο καιρό παίζει καλά και παίρνει αποτελέσματα. Πήραμε ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα ωστόσο μας έμεινε μια πικρία γιατί μπορούσαμε ακόμη καλύτερα πράγματα αφού προηγηθήκαμε με 2-0.»

Για το ότι φέτος στον Πανιώνιο δεν φαίνονται οι απουσίες ποδοσφαιριστών: «Αυτό δείχνει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών και τον επαγγελματισμό τους. Συνήθως όταν κάποιος παίκτης δεν παίζει στην ομάδα του, δημιουργεί προβλήματα όμως στον Πανιώνιο αυτό δεν συμβαίνει. Εκτός από καλούς παίκτες η ομάδα διαθέτει και καλούς χαρακτήρες.»

Για το καλό κλίμα στην ομάδα: «Αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Όμως και τα παιδιά που έχουν έρθει τώρα βοηθούν πολύ στο να διατηρείται καλό το κλίμα.»

Για τη δική του φετινή περιπέτεια στην αρχή της σαιζόν και το αν νομίζει ότι θα είναι η καλύτερή του χρονιά: «Δε νομίζω ότι πέρασα κάποια περιπέτεια. Σε κάθε παιχνίδι παλεύω για το καλύτερο, για να κερδίσει η ομάδα και όταν συμβαίνει αυτό, είμαστε όλοι κερδισμένοι.»

Για τους στόχους του Πανιωνίου τη φετινή σαιζόν: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσεις για στόχους. Εκεί που λέγαμε στην αρχή της σαιζόν ότι πάμε για Ευρώπη μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα είπαμε ότι πάμε για παραμονή. Γι' αυτό το μόνο που λέμε είναι ότι κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ότι θέλουμε μόνο νίκη σε κάθε ματς.»

Για το ματς που ακολουθεί με τη Καβάλα και για τον κόσμο του Πανιωνίου που φέτος στηρίζει την ομάδα: «Ο κόσμος του Πανιωνίου έχει δείξει ότι θέλει να βλέπει πράγματα, είναι απαιτητικός, θέλει να μας βοηθά και εμείς θέλουμε τη βοήθειά του. Με τις εμφανίσεις μας θέλουμε να βλέπουμε όλο και περισσότεροι κόσμο και να ευχαριστιέται το θέαμα που προσφέρει η ομάδα.»

Για το πρόβλημα σκοραρίσματος που πλέον δεν υφίσταται στον Πανιώνιο: «Αυτό οφείλεται στο ομαδικό πνεύμα που έχουμε στον Πανιώνιο και είναι πάρα πολύ σημαντικό.»

Για την Εθνική και αν η πρόσφατη κλήση Τζαβέλα, Μανιάτης, ανοίγει ορίζοντες και σε άλλους παίκτες της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικό που αυτά τα παιδιά κάνουν καλό πρωτάθλημα. Είναι όντως επιπλέον κίνητρο για όλους μας. Εάν δουλεύεις σκληρά έρχεται η ώρα της ανταμοιβής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου