Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Το ντερμπι της Πυλαίας


Με μία πολύ σημαντική απουσία αναχώρησε σήμερα, για τη Θεσσαλονίκη, η αποστολή του Πανιωνίου, εν όψει του αυριανού αγώνα (7 μ.μ. Novasports). με τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία. Συγκεκριμένα, ο Νέναντ Μάρκοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ιβάν Ζορόσκι. Αντίθετα, κανονικά στη δωδεκάδα θα βρίσκεται ο Βάσκο Εφθίμοφ, ο οποίος θα κληθεί να δώσει λύσεις στη φροντ λάιν.

«Δουλέψαμε πολύ στις διακοπές των Χριστουγέννων, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τα προβλήματα τραυματισμών κάποιων παικτών μας αλλά συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε τον τρόπο να κερδίζουμε και τα εκτός έδρας παιχνίδια”, δήλωσε ο Νέναντ Μάρκοβιτς στον esake.gr και συνέχισε: “Σεβόμαστε την ομάδα του ΠΑΟΚ, έχει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες, ενώ και ο προπονητής του κ. Μαρκόπουλος είναι πολύ καλός. Αυτή είναι η μια πλευρά, από την άλλη εμείς είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι με στόχο να φύγουμε νικητές».

Ο Ζόραν Ερτσεγκ, που έχει ανεβάσει ένα επίπεδο τον Πανιώνιο από τη στιγμή που μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη, συμπλήρωσε: “Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, παίζουν σε ένα γήπεδο που είναι γεμάτο και η στήριξη του κόσμου τους βοηθάει πολύ στη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας πιστεύω ότι παίζοντας καλή άμυνα θα μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, η άμυνα είναι το κλειδί στο παιχνίδι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν εύκολα αν βρεθούν αμαρκάριστοι. Η καλή άμυνα σε συνδυασμό με την επίθεση είναι τα στοιχεία που θα μας δώσουν τη νίκη στο παιχνίδι αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου