Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

1-2 με την βοήθεια του διαιτητή η καβαλα τον Πανιωνιο


Για 60’ λεπτά ο Πανιώνιος ήταν κυρίαρχος στη Νέα Σμύρνη. Προηγήθηκε στο 59’ με πέναλτι του Μπάλαμπαν, αλλά στη συνέχεια η Καβάλα αντέδρασε και πήρε τη νίκη με 2-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superleague. Ωστόσο, το νικητήριο γκολ του Ονουάτσι στις καθυστερήσεις ήρθε από θέση οφσάιντ. Νωρίτερα, ο Ρινκόν είχε ισοφαρίσει με πέναλτι στο 87’.Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν βρέθηκε τελικά στην αρχική 11άδα και στην κορυφή της επίθεσης του Πανιωνίου. Το 4-2-3-1 του Εμίλιο Φερέρα είχε τους Ριέρα, Γουνδουλάκη και Κουμορτζί πίσω από τον Κροάτη. Καστελιόνε και Νικολάου ήταν οι αμυντικοί μέσοι, με τους Μανιάτη, Τζαβέλλα, Λάτκα και Κοντοέ στην άμυνα, μπροστά από τον Ανδριόλα. Απόντες οι τιμωρημένοι Εστογιανόφ, Ομο και οι τραυματίες Μπέλιτς και Μπεθέρα.Ο Πανιώνιος έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Γουνδουλάκη (21’) και Καστελιόνε (22’), ενώ απείλησε και με τους Γουνδουλάκη (13’), Ριέρα (15’) και Κουμορτζί (42’), αν και δεν βρήκε ρυθμό . Μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε την Καβάλα ζητώντας το γκολ. Έχασε ευκαιρίες με τους Τζαβέλλα (48’) και Μπάλαμπαν (50’) και έφτασε στο γκολ με πέναλτι του Μπάλαμπαν στο 59’ (το κέρδισε ο νεοεισελθών Σκούφαλης).Μετά όμως το χάος ,ανεξήγητα έσβησαν οι μηχανές τραβήχτηκαν πίσω και άρχισαν το ένα μετά το άλλο λάθος, απέκτησαν τρελά νεύρα και όπως φάνηκε από την εξέδρα ζητούσαν να πάρουν την κίτρινη κάρτα ακόμα και την κόκκινη για το παραμικρό προπηλακίζονταν τον διαιτητή, δεν λέω τα έκανε θάλασσα ο άνθρωπος ...Πρεπει να το καταλαβουνε οτι θα παιζουμε παντα εναντια σε 13-15 παικτες μεσα στο γηπεδο και μονο με τα δικα μας αρχ..δια μπορουμε να παρουμε ενα θετικο αποτελεσμα.... Ενα μονο ειναι σιγουρο οτι για μια ακομα φορα δεν καταφεραμε να εκμεταλευτουμε το γεματο απο γηπεδο κοσμο την υπεροχη μας μεχρι το 60 και το οτι ειχαμε το κεφαλι στο σκορ, οι μεγαλες ομαδες δεν κολλανε απο ενα δυο στραβα αποτελεσματα αλλα ψαχνουν να βρουν τον λογο για τον οποιο ειχε αυτην την αντιδραση αυτο το αποτελεσμα και να εκμεταλευτουν την διακοπη να ριξουν τα πνευματα να συγκετρωθουν στην συνεχεια και στα επομενα παιχνιδια, δεν ειμαστε η Μπαρτσα ουτε θα γινουμε μεσα σε μια ημερα, η ομαδα ΠΡΟΕΔΡΕ θελει τις 2 μεταγραφες μην την αφισεις ετσι και καταστραφει οτι εχουμε καταφερει μεχρι τωρα.... Ειναι κριμα....

Ο Εμίλιο Φερέρα, τόνισε: «Είναι δύσκολο να χάνεις έτσι στο τέλος. Έχουμε ξαναχάσει βαθμούς, όπως στην Λάρισα την προηγούμενη εβδομάδα. Η δουλειά μου είναι να αναλύσω γιατι κάνουμε αυτά τα λάθη. Όταν αυτό συμβαίνει δύο φορές σε επτά μέρες, υπάρχουν λόγοι που γίνεται. Δεν κάνουμε κάθε φορά την σωστή επιλογή, σε τομείς όπως η πάσα, η κόντρα ένας με έναν, η επιλογή θέσεων στον αγωνιστικό χώρο. Αυτού του είδους τα λάθη γίνονται στα τελευταία 15 λεπτά κάθε φορά. Δεν είχαμε πρόβλημα πριν από αυτά τα 15 λεπτά, παίξαμε ένα καλό παιχνίδι».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Οπως με την Λάρισα, δεν σκοτώσαμε τον αντίπαλο, δεν τελειωσαμε το ματς. Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε χώρος και χρόνος να βάλουμε γκολ, δεν το κάναμε. Σήμερα το ίδιο. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ. Είναι ώρα να συνέρθουμε, να επιστρέψουμε 100 % έτοιμοι και να είμαστε έτοιμοι να μην κάνουμε τα λάθη στα επόμενα παιχνίδια».

ΣΚΟΡΕΡΣ: 59' πεν. Μπάλαμπαν - 87' πεν. Ρινκόν, 90'+2' Ονουάτσι
ΔΟΚΑΡΙΑ: 90'+2' Ρινκόν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19' Τζαβέλλας, 68' Ριέρα, 84' Νικολάου, 85' Μανιάτης - 43' Κάλατς, 55' Ψωμάς, 58' Οικονόμου, 63' Ντομπρασίνοβιτς
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανδριόλας, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Κοντοές, Λάτκα, Νικολάου, Καστελιόνε, Γουνδουλάκης (53' Σκούφαλης), Ριέρα, Κουμορτζί, Μπάλαμπαν.
ΚΑΒΑΛΑ: Κάλατς, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ψωμάς, Ντουγκλάο, Ντομπρασίνοβιτς (80' Λεοντίου), Ντικρόκ (54' Σιόντης), Λάκης (62' Ρινκόν), Ονουάτσι, Ιωάννου, Σουλτανίδης.


Ο Ρεκομπα έδωσε μια συνέντευξη στην εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου