Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Εκτος ο Μποσκο και η αποστολή


Χωρίς τον Μπάλαμπαν θα παραταχθεί την Κυριακή ο Πανιώνιος στην Λαρισα.
Ο Κροάτης στράικερ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και ο Εμίλιο Φερέρα δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Εν τω μεταξύ δεν εμπνέει καμία ανησυχία η κατάσταση του ΦαμπιάνΕστογιάνοφ, ο οποίος εισήχθη χθες το βράδυ σε νοσοκομείο με ζαλάδες και εμετούς.

Σύμφωνα με τη διάγνωση των ιατρών, επρόκειτο για συμπτώματα άγχους και στρες που συνέτειναν στην εμφάνιση οξείας γαστρίτιδας, η οποία θα αντιμετωπιστεί με θεραπευτική αγωγή. Λοιπόν κάτι μου λέει πως μας έχουν ψιλοβαλει στο μάτι οι εχθροί μας που όπως βλέπω έχουν αρχίσει και μας τρέμουν Όσο για την 3 αγωνιστικές στον Εστογιανοφ δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό πως μπορείς να δώσεις ποινή μόνο στο ένα άτομο από τα δυο που έχουν πλακωθει ...! Απίστευτα πράγματα, λογικά πάντα πρέπει να κάνουμε μια έφεση και να πέσει η ποινη σε μια αγωνιστική
Αναλυτικά, η αποστολή του Πανιωνίου: Ανδριόλα, Μανιάτη, Τζαβέλλα, Κοντοέ, Γουέλινγκτον, Όμο, Λάτκα, Καστελιόνε, Νικολάου, Κουμορτζί, Αναστασόπουλο, Κούκετς, Γουνδουλάκη, Σίμωση, Λουκίνα, Σκούφαλη και Ριέρα.

2 σχόλια:

  1. Ο Λολο μαθαινει τι εστι Πανιωνιος.

    Σε προκαλουν, σε αδικουν και μετα σε τιμωρουν !!!

    Λολο, μην μασας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή