Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

1-0 Λεβαδειακος - Πανιώνιος


Το πρόβλημα υπάρχει και είναι το ίδιο με πέρυσι, έχουμε μια καλή ομάδα κάτι που γεμίζει με άγχος τους παικτες μας, αυτό φάνηκε καθαρά στην φάση του Recoba στο πεναλτι και στην φάση με τον Κούμο και την δεύτερη κάρτα… Πρέπει να κατέβουν οι τόνοι ώστε η ομάδα να καταφέρει να δείξει τι αξίζει και οχι να αποδείξει κατι, αν καταλάβουν οτι δεν θέλουμε το πρωτάθλημα η την έξοδο στην Ευρώπη όλα θα γίνουν πιο απλά και ευκολα.... Η ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, βρήκε ομως μπροστά της εναν πορτιέρο βουνό !!! (Πόσο θα ήθελα αυτόν τον παίχτη στήν Πανιωνάρα) είχε ομως και μοιραίο παίκτη τον Αλβάρο Ρεκόμπα ο οποίος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, (ο νομος του ποδοσφαίρου εκανε την εμφάνιση του στο σημερινό παιχνίδι) ενώ είχε και δοκάρι. Θετική η παρουσία απο τους πιτσιρικάδες της ομάδας μας που έδειξαν οτι η ομάδα εχει μια νέα φοβερή φουρνιά. Μαντάρα τα έκανε ο Αθανάσιος Γιάχος. Ο διαιτητής από τη Χίο έκλεισε τα μάτια σε δύο καθαρά πέναλτι πάνω στον Σίμωση, ενώ θα μπορούσε να είχε αποβάλει και τον Κόλτζο με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το 22ο λεπτό. Φοβερός για μια ακόμα φορά ο κόσμος του Πανιωνίου..!!!! Τωρα θέλει ηρεμία και στύριξη η ομάδα... Δεν πρέπει να χάσουμε για μια ακόμα φόρα το παιχνίδι της ψυχολογίας...

Φάσεις του αγώνα :

1’: Πριν προλάβουν να συμπληρωθούν 20 δευτερόλεπτα αγώνα, ο Πανιώνιος φτάνει κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Σίμωση, που βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Μπλάζιτς, μετά από λάθος της άμυνας, εξουδετερώθηκε σε κόρνερ από τον Βόσνιο τερματοφύλακα.

5’: Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπάλαμπαν, η μπάλα περνάει από το τείχος που ανοίγει όμως καταλήγει άουτ.
13’: Ατομική προσπάθεια από τον Ρεκόμπα που απελευθερώνεται από δύο αμυντικούς του Λεβαδειακού, κάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
16’: Ο Ναπολεόνι σεντράρει από δεξιά, ο Αγκάλι πετάγεται στην πορεία της μπάλας, αλλά η προβολή που κάνει δεν είναι αρκετή για να τη φτάσει και να τη στείλει στα δίχτυα.
18’: Νέο σουτ του Ρεκόμπα λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπλάζιτς.
20’: Ο Κουμορτζί ξεμαρκαρίστηκε ωραία έξω απο την περιοχή, γύρισε προς το τέρμα και σούταρε δυνατά με το δεξί, αλλά ο Μπλάζιτς έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε τη μπάλα.
29’: Έπειτα από σέντερ του Μουλόπουλου ο Μπάρκογλου παίρνει ανενόχλητος την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Μπέλιτς.
33’: Σέντρα του Μουλόπουλου και πάλι από τα δεξιά, ο Ναπολεόνι κερδίζει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπέλιτς.
37’: Ωραία συνεργασία ανάμεσα στον Κουμορτζί και τον Ρεκόμπα, ο Ουρουγουανός κάνει το σουτ ανενόχλητος, όμως η μπάλα καταλήγει απελπιστικά άουτ.
39’: Εξαιρετικό «σόλο» του Ρεκόμπα, που περνάει τέσσερις αντιπάλους του, όμως «κόβεται» τελευταία στιγμή απο τον Ζησόπουλο. Στη συνέχεια της φάσης, η μπάλα φτάνει στον Μανιάτη, λίγο έξω απο την περιοχή, εκείνος πιάνει το δυνατό σουτ και στέλνει την μπάλα ψηλά έξω απο το αριστερό δοκάρι.
45’: Νέα ευκαιρία από τον Ρεκόμπα που μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
57’: Ωραία μπαλιά για τον Αγκάλι, που φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, όμως ο Μπέλιτς πέφτει με αυτοθυσία στα πόδια του, στη γωνία της μεγάλης περιοχής και αποσοβεί τον κίνδυνο.
58’: Ο Κουμορτζί κάνει ωραία συρτή σέντρα απο δεξιά, ο Μασάδο επεμβαίνει τελευταία στιγμή στη μικρή περιοχή και προλαβαίνει τον Μπάλαμπαν που καραδοκούσε.
59’: Ο Ρεκόμπα ύστερα από ασίστ του Κουμορτζί κάνει το σουτ μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι.
69’ ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Βασιλείου ανατρέπεται από το Μασάδο και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Ο Ρεκόμπα αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως δεν θα τα καταφέρει αφού ο Μπλάζιτς σώζει με τα πόδια την εστία του.
71’ ΓΚΟΛ: Ο Μπάρκογλου με προβολή, μετά απο συρτή σέντρα του Μουλόπουλου στη μικρή περιοχή, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπέλιτς και κάνει το 1-0 για τον Λεβαδειακό.
85’: Ο Κουμορτζί βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται
87’: Ωραία εκτέλεση φάουλ του Πάουλο Κόστα, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπέλιτς.
89’: Τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο να ισοφαρίσει. Ο Μπάλαμπαν βγήκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, όμως το σουτ κατέληξε άουτ.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός: Μπλάζιτς, Κόλτζος, Μουλόπουλος, Μασάδο, Σερτζίνιο (64' Μπούσι), Ζησόπουλος, Μπράνκο, Αγκάλι, Ταραλίδης, Μπάρκογλου (90' Κόλτσης), Ναπολεόνι (54' Πάουλο Κόστα)

Πανιώνιος: Μπέλιτς, Μανιάτης, Όμο, Μπάλαμπαν, Ρεκόμπα, Κουμορτζί, Σίμωσης, Σιόβας, Αναστασόπουλος (76' Σκούφαλης), Νικολάου, Τζαβέλας

3 σχόλια:

  1. Φίλε τα λες πολύ ωραία και γουστάρω!!!
    Οτι και να συμβεί θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα που αγαπάμε.
    Τώρα και για πάντα!!
    Το να είσαι Πανιώνιος σημαίνει και λίγο περισσότερος πόνος, κάτι όμως που κάνει τελικά τη γλύκα πιο δυνατή και ολοκληρωμένη.

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ for ever!!!
    Χαιρετισμούς από Εδιμβούργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι φοβερο να ξερω οτι Πανιωνιοι απο ολοι την Ευρωπη , κοσμο θα ελεγα εχουν μπει στην παρεα μας σε αυτο το blog... Ειμαι σιγουρος οτι το προβλημα δεν ειναι στην απουσια μερικων παικτων αλλα μονο στην κακια ψυχολογια που εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λογια σου φιλε απο το Ενδιμβουργο ειναι οτι καλυτερο ακουσα σημερα μετα το παιχνιδι ουτε ιχνος γκρινιας αλλα μονο Πανιωνιας ουσιας... Αν ειχαν ολοι το ιδιο σκεπτικο με σενα θα αλλαζαν πολλα πραγματα προς το καλυτερο για την ομαδα μας... ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ for ever !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή