Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - παοκ " 19:00 " ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...!!!


Στην αποστολή του Πανιωνίου για πρώτη φορά φέτος συμπεριλαμβάνεται ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε από το καλοκαίρι, χωρίς βέβαια να υπάρχει η σκέψη χρησιμοποίησης του αλλά περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους , ο Εμίλιο Φερέρα ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε εκτός του Εστογιανόφ και ο Σμόγιε ενώ επιστρέφει και ο Κουμορτζί που εξέτισε την τιμωρία του.Στον αντίποδα εκτός αποστολής είναι ο Σουλεϊμάν Όμο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλα και ο Αναστασόπουλος. Οι παίκτες που συγκροτούν την αποστολή είναι οι ακόλουθοι: Μπέλιτς, Ανδριόλας, Μανιάτης, Γουέλιγκτον, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Τζαβέλλας, Σμόγιε, Νικολάου, Καστελιόνε, Σκούφαλης, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σίμωσης, Ρεκόμπα, Μπάλαμπαν, Ριέρα, Εστογιάνοφ.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10 , 15 , 30 €

3 σχόλια:

  1. Τρελοπανιώνιε δεν ξέρω αλλά έχω ένα προαίσθημα...νίκης. Ίσως αυτά του Σαββάτου να ήταν η "κάθαρση" και τώρα πάμε να βγει όλος ο καλός μας εαυτός και όλη η κακοδαιμονία να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με οσους Πανιωνιους τα ειπα σημερα ολοι εχουν αυτο το κατι για το αυριανο παιχνιδι... 2λαμπαδες εχω αναψει !! μακαρι να αλλαξει το σκηνικο και να ηταν ολο αυτο μια ατυχια ενα κακο ονειρο (εφιαλτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλού-κακού έχετε και κανένα μαντίλι στην κωλότσεπη. Έτσι για γούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή