Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Κυανερυθρη θα γινει η Λειβαδειά για μια ακομα φορα



"Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ενημέρωσε τους φιλάθλους μας οτι εξασφάλισε οχτακόσια (800) εισιτήρια για τη Θύρα 8, στο πέταλο, του γηπέδου της Λειβαδειάς. Τό κόστος είναι 20 και η διάθεσή τους θα γίνει ώς εξής:
- Παρασκευή 11.09 από το εκδοτήριο της οδού Αγ. Ανδρέου από 17.00 - 21.00

- Σάββατο 12.09 από το εκδοτήριο της οδού Αγ. Ανδρέου από 12.00 - 20.00

- Κυριακή 13.09 από το εκδοτήριο, εξώ από τη Θύρα 8 του γηπέδου της Λειβαδειάς, από τις 15.00 έως την έναρξη του αγώνα, στις 19.00 "

Ετσι
η ομάδα μας εκτος απο τον Σκούφαλη που συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και έτσι θα είναι στην διάθεση του Εμίλιο Φερέρα για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, θα έχει και πολλους οπαδούς μαζι της, όπως και πέρυσι, ετσι ωστε να δώσουν ηχηρό παρών όπως παντα. Απόντες είναι οι διεθνείς με την Εθνική Νέων, Κοντοχρήστος και με την Εθνική Κύπρου, Νικολάου. Δεν υπολογίζοντε ο τιμωρημένος Ριέρα και ο τραυματίας Εστογιανοφ.
Θετική λογίζεται η πρόσληψη εργοφυσιολόγου για την ομάδα, του διακεκριμένου εργοφυσιολόγου κ. Γρηγόρη Μπογδάνη. Οπως και καθε χορηγικής συνεργασίας με μεγάλες εταιριες οπως την PIZZA FAN . Τις έχει ανάγκη τετοιες οικομικές συμφωνιες η ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου