Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - παοκ 0-0


Αυτή είναι η δύναμη της ομάδας μας ο κόσμος της ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ... Ποτέ δεν θα γυρίσει την πλάτη του στην ομάδα ! Αυτές πρέπει να είναι οι προϋποθέσεις για να είσαι στην εντεκάδα πάθος για την φανέλα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ !! ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΑΡΑ ΚΟΝΤΟΕ, είσαι πραγματικά το μαύρο διαμάντι μας ΚΟΥΜΟ ...Ο RECOBA έκανε τα πάντα εκτός από το να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Ο ΡΙΕΡΑ ήταν συγκινητικός για την προσπάθεια του. Ο ΛΑΤΚΑ ήταν αυτό που έλειπε στην άμυνα. Γενικά όλοι οι παίκτες έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις, με μόνο αδύναμο κρίκο τον ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ που ήταν εκτός παιχνιδιού. Σε έναν αγώνα που τα είχε όλα εκτός από το γκολ, οι Πανιώνιος και ΠΑΟΚ πήραν από έναν βαθμό στο αναβληθέν παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Στο πρώτο μέρος το θέαμα που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες, χωρίς ωστόσο ο ρυθμός να ήταν και καταιγιστικός, ήταν πολύ καλό, ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά, διάστημα στο οποίο χάθηκαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα. Η ομαδα μας σε αυτά τα λεπτά είχε στο μεγαλύτερο μέρος τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Ο
Γιάννης Μανιάτης δήλωσε :«Ο Πανιώνιος θέλει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Άσχετα από το κακό μας ξεκίνημα, αυτό το αποτέλεσμα ήταν μια ένδειξη αυτοπεποίθησης για μας, ώστε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς." Όσο για το ακυρωθέν γκολ είπε " Δεν το είδα, ήταν μια φάση που έδωσε ο διαιτητής οφσάιντ και θα το δούμε το βράδυ στο ριπλέι»
Εμίλιο Φερέρα (προπονητής Πανιωνίου): "Το παιχνίδι μου έδωσε δύο εντυπώσεις. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι ή όχι με τον έναν βαθμό. Από την άλλη όταν αγωνίζεσαι με τον ΠΑΟΚ που είναι μία ομάδα που ήθελε να κερδίσει πιστεύω ότι δεν είναι κακός ο ένας βαθμός ειδικά μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τον Αστέρα. Πριν το παιχνίδι είχαμε φτιάξει ένα πλάνο για να κλείσουμε τα κενά από τα πλάγια. Να περιορίσουμε το παιχνίδι του Πάμπλο Γκαρσία αλλά και να ελέγξουμε παίκτες όπως ο Σορλέν και ο Φωτάκης που θα μπορούσαν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Οι αντίπαλοι μας δεν ήταν απειλητικοί και δεν φοβόμουν ότι θα δεχτούμε γκολ και αυτό οφείλεται στην καλή αμυντική λειτουργία μας. Όλη η άμυνα μας ήταν πολύ καλή σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε με έναν παίκτη λιγότερο παρόλα αυτά δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες φάσεις. Αυτό συμβαίνει και επειδή όταν μία ομάδα παίζει με παίκτη λιγότερο προσέχει περισσότερο στην άμυνα της και κλείνεται στην περιοχή της. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί ο διαιτητής να κάνει λάθος όπως και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όπου ακυρώθηκε ένα γκολ και δεν ήθελα να σχολιάσω. Δεν εκφέρω γνώμη για την διαιτησία είτε η απόφαση αυτή είναι υπερ μας είτε κατά μας.
Όσον αφορά τον Μπάλαμαν είναι ένας παίκτης που χρειάζεται χρόνο και εγώ γι’ αυτό είμαι εδώ για να δίνω στον κάθε παίκτη τον χρόνο που χρειάζεται".

10' Ωραία ενέργεια του Ρεκόμπα, ο οποίος πέρασε τους Σορλέν και Αραμπατζή, όμως τη σέντρα σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Χαλκιάς.
14' Ο Κουμορτζί, έπειτα από την μπαλιά του Μανιάτη, πρόλαβε τον Χαλκιά και πλάσαρε, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.
19' Ο Ρεκόμπα εκτέλεσε το φάουλ, ο Καστελιόνε επιχείρησε το δεξί γυριστό σουτ, η μπάλα στο δοκάρι του Χαλκιά.
25' Σουτ από τον Πάμπλο Γκαρσία από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα προσέκρουσε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπέλιτς.
35' Πλασέ του Ρεκόμπα πάνω στην κίνηση από αριστερά, ο Χαλκιάς μπλόκαρε ύστερα από διπλή προσπάθεια.
57' Φάουλ του Ρεκόμπα, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Χαλκιά.
73' Ο Σορλέν εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπέλιτς έδιωξε με γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Βιεϊρίνια, ο οποίος σκόραρε προ κενής εστίας, αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.
74' Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Παπάζογλου για σκληρό μαρκάρισμα στον Κοντοέ.
79' Σουτ του Βιεϊρίνια, ο Μπέλιτς έδιωξε σε κόρνερ.
82' Κεφαλιά από τον Λάτκα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ρεκόμπα, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Χαλκιά.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Κοντοές, Λάτκα, Τζαβέλλας, Νικολάου, Καστελιόνε (76' Σκούφαλης), Κουμορτζί, Ρεκόμπα, Ριέρα, Μπάλαμπαν (87' Σίμωσης)
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σαβινί, Πάμπλο Γκαρσία, Ιβιτς (63' Φωτάκης), Σορλέν, Κουτσιανικούλης (45' Κονσεϊσάο), Βιεϊρίνια, Φιλομένο (45' Παπάζογλου).

2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 16:45 την δευτερα !!!!! αν ειναι δυνατον !!!! αυτο ειναι εγκλημα !!! πρεπει να κανει κατι για αυτο προεδρος. Ας μας πουνε επιτελους ποτε θα υπαρξει μια σωστη σχεδιαση σε αυτο το πρωταθλημα μια θα παιζουμε κατω απο καυσωνα και μια χωρις κοσμο λες και εχουμε τιμωρηθει ? ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον καλύτερο τίτλο για χθες τον έχουν πάλι τα πιτσιρίκια της γειτονιάς
    http://filoi4gym.blogspot.com

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή