Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοινωση για τις μεταγραφες στο πολο του Πανιωνιου


Τους νεοαποκτηθέντες παίκτες ανακοίνωσε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου.Οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν μέσα στο καλοκαίρι τους Γιώργο Κατσαούνη, Τζέσε Χατς, Κώστας Γαλανίδη ενώ μετά από έναν χρόνο πού αγωνίστηκε στον Εθνικό επιστρέφει στην ομάδα ο Γιάννης Σπύρου.

Η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοσιοποιήσουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι μέχρι την λήξη της φετινής μεταγραφικής περιόδου η ομάδα ενισχύθηκε με τους εξής νέους υδατοσφαιριστές:
Γιώργος Κατσιαούνης
Ο Γιώργος, γεννήθηκε 23/12/1982 και με ύψος 1.94, ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 1997 στην Βουλιαγμένη, όπου και παρέμεινε έως το 2008, με εξαίρεση μία αγωνιστική περίοδο (2001-2002) όπου και αγωνίστηκε στο Παλαιό Φάληρο. Το 2008-2009 αγωνίστηκε με την ομάδα της Χίου. Με την ομάδα της Βουλιαγμένης αγωνίστηκε σε 4 τελικούς Πρωταθλήματος, 3 Κυπέλλου Ελλάδας και 1 τελικό Len-Trophy. Επίσης έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ομάδες: Εφήβων, Νέων και Ανδρών.

Jesse Hatch
Ο Jesse, γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 16/10/1986 και έχει ύψος 2.01. Αγωνίστηκε από το 2004 μέχρι και την περίοδο 2008-9 στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine. To 2007-8 η ομάδα του κατετάγη 2η στο MPSF LEAGUE και 3η συνολικά σε εθνικό επίπεδο, με το Jesse να πετυχαίνει 22 γκολ. Η πιο παραγωγική χρονιά του ήταν η περσυνή όπoυ σημείωσε 38 γκολ παρά το γεγονός ότι η ομάδα του κατέκτησε την 6η θέση στο MPSF LEAGUE.

Επίσης αποκτήθηκε με υποσχετική από τα Χανιά ο πολλά υποσχόμενος νεαρός (γεν. 1991) τερματοφύλακας της Εθνικής Νέων Κων/νος Γαλανίδης.

Τέλος επέστρεψε στην ομάδα ο ταλαντούχος Ιωάννη Σπύρου ο οποίος αγωνίστηκε για έναν χρόνο στον Εθνικό.

Με τις ανανεώσεις που έγιναν το καλοκαίρι, με τις προσθήκες αυτές και κάτω από την καθοδήγηση του Γεράσιμου Βολτηράκη ελπίζουμε ότι και φέτος η ομάδα θα χαρίσει και πάλι μεγάλες και πρωτόγνορες χαρές στούς φιλάθλους μας.

Ελπίζουμε να σας δούμε και πάλι όλους κοντά στούς παίκτες στους αγώνες μας με "Πανιώνια" δύναμη και ήθος.


Γεράσιμος Βεντούρης
Πρόεδρος ΠΓΣΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου