Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Δήλωσεις Τζαβελλα


«Αν δεν νικήσουμε, να μην βγούμε από το γήπεδο». Με τα λόγια αυτά ο Γιώργος Τζαβέλλας κατέδειξε την σημασία του ερχόμενου παιχνιδιού με τον Ατρόμητο (05/10) μιλώντας στην ιστοσελίδα γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που είναι χορηγός του Πανιωνίου. Ο 22χρονος αμυντικός των Κυανέρυθρων αναφέρθηκε επίσης στην κακή πορεία της ομάδας αλλά και στην συμπαράσταση των οπαδών.

Αναφορικά με την πορεία του Πανιωνίου ο νεαρός οπισθοφύλακας τόνισε: «Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες για όσα έχουν συμβεί ως τώρα. Ο Πανιώνιος φέτος έχει ένα ρόστερ με πολλούς ποιοτικούς παίκτες και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι τι ακριβώς δεν πάει καλά στο δικό μας παιχνίδι και τι πρέπει να διορθώσουμε, έτσι ώστε να μην χάσουμε άλλο έδαφος. Δεν θέλω να πω αν φταίει η τύχη ή ο,τιδήποτε άλλο που δεν έχουμε βάλει ακόμη γκολ ή ότι δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που μας αξίζουν ως ομάδα. Απλά κοιτάμε μπροστά και με αποφασιστικότητα να βρει η ομάδα τον χαρακτήρα της και να έλθουν οι εμφανίσεις που της αρμόζουν.»

Κληθείς να μιλήσει για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και το αν υπάρχει πίεση, με βάση και τη βαθμολογική θέση του Πανιωνίου, ο Τζαβέλλας δήλωσε: «Εγώ θα το πω αλλιώς, εδώ που φτάσαμε. Αν δεν νικήσουμε, να μην βγούμε από το γήπεδο!! Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό μας. Σκεφτόμαστε το τι έγινε, αλλά πιο πολύ έχουμε στο μυαλό μας αυτό που οφείλουμε απέναντι στην ομάδα, στον κόσμο μας και στους εαυτούς μας. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Θα μπούμε στο γήπεδο για τη νίκη και δεν θα βγούμε από μέσα από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς αυτή! Από εμάς εξαρτάται και θα τα καταφέρουμε.»

Στη συνέχεια έκανε ένα γενικό σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο χαρακτήρισε δύσκολο για όλες τις ομάδες και πιο ανταγωνιστικό: «Είναι όντως δύσκολο για όλους κι όχι μόνον για εμάς. Βλέπουμε πως ακόμα και οι ομάδες που ήρθαν φέτος στην Σούπερ Λίγκα είναι αρκετά δυνατές και ενισχυμένες. Παίρνουν αποτελέσματα και το έργο γίνεται δύσκολο για όλες τις ομάδες. Υπάρχει ποιότητα, με αποτέλεσμα να είναι ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα και ασφαλώς πιο ανταγωνιστικό. Τίποτε δεν είναι εύκολο.»

Τέλος, αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του κόσμου απέναντι στην ομάδα, χαρακτηρίζοντας εντυπωσιακή τη συμπαράσταση των φιλάθλων προς τους παίκτες: «Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα με υψηλές απαιτήσεις. Διαθέτει όλα τα στοιχεία για να κοιτάζει ψηλά και αισιόδοξα στο μέλλον. Ο κόσμος μας το ξέρει αυτό και έχει απαιτήσεις. Είναι αλήθεια πως εμείς τους έχουμε στεναχωρήσει και τους οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη γι΄ αυτό το λόγο. Όμως, πιστεύω πως η συμπαράσταση είναι εντυπωσιακή, καθώς είναι δίπλα μας και μας ενθαρρύνουν σε κάθε στιγμή. Τους νιώθουμε και σύντομα πιστεύω πως θα τους κάνουμε να είναι υπερήφανοι και ικανοποιημένοι από τις προσπάθειές μας.»

1 σχόλιο:

  1. Δεν ειναι τυχαιο που ειναι πλεον ενας απο τους αγαπημενους της εξεδρας ... Τα δινει ολα μεσα στο παιχνιδι , εχει παθος για την ομαδα και το δειχνει μεσα στο γηπεδο... Γερα Τζαβελλα την Δευτερα για το πρωτο 3ποντο... Γερα ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ !! Αθτο με την Δευτερα ακομα παντος δεν μου εχει κατσει καλα !!! καλα δεν υπαρχει σεβασμος καθολου στα 120 χρονια Ιστοριας μας ...Γερα να αλλαξουμε το κατεστημενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή