Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ολυμπιακος - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0


Οι παίκτες μας δεν έδειξαν φόβο απέναντι στον Ολυμπιακό, τον κοίταξαν στα μάτια, όμως δεν κατάφεραν να φύγουν με κάποιον βαθμό από τον Πειραιά .Ο Πανιώνιος ήταν καλοστημένη ομάδα σήμερα, με εμφανή όμως την έλλειψη κεντρικού επιθετικού απέναντι σε έναν ολυμπιακό που για να μας σταματήσει έπαιξε επικίνδυνο ποδόσφαιρο με άσχημα φάουλ . Ιδια 11άδα σε σχέση με το ματς της Τετάρτης (κόντρα στον ΠΑΟΚ), παρέταξε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Εμίλιο Φερέρα. Αναλυτικά, Ο Βέλγος προπονητής παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 με τον Μπέλιτς στο τέρμα, κεντρικό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Λάτκα και Κοντοές, ενώ στις δύο πτέρυγες αγωνίστηκαν οι Μανιάτης (δεξιά) και Τζαβέλλας (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή, Καστελιόνε και Νικολάου ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, πιο μπροστά τους κινούνταν οι Ριέρα (δεξιά), Ρεκόμπα (αριστερά) και Κουμορτζί (σε ελεύθερο ρόλο), ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Μπάλαμπαν. Επιτέλους παίρνει μπρος και ο ΜΠΟΣΚΟ όμως δεν είναι για το κέντρο της επίθεσης , Ο Κροάτης εκτελούσε όλα τα στημένα και προσπαθούσε με προσωπικές ενέργειες ή σέντρες από τα αριστερά να απειλήσει. " στην επανάληψη έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος ! " Ο Πανιώνιος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος προκειμένου να προσπαθήσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο απ’ το παιχνίδι αυτό. Η αποστολή του μόνο εύκολη δεν ήταν αλλά παρόλα αυτά αποπειράθηκε να βγει μ’ αξιώσεις μπροστά.

5’ Δυνατό και πολύ καλό σούτ του Νικολάου ο Νικοπολίδης αποκρούει με γροθιές.
8’ Πολύ καλό ευθύβολο σούτ του Λεονάρντο, δύσκολα σε κόρνερ ο Μπέλιτς.
11’ Πολύ καλή κίνηση αλλά και μπαλιά του Ντιόγκο στο Ντουντού, όμως ο τελευταίος δεν μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Μπέλιτς.
14’ Φάουλ του Ντουντού, κεφαλιά του Τοροσίδη η μπάλα άουτ.
16’ Σέντρα του Λεονάρντο μετά από πάσα του Ντιόγκο, ο Ντουντού κάνει την καρφωτή κεφαλιά και η μπάλα περνάει άουτ.
17’ ΓΚΟΛ. Το 1-0. Ο Ντιόγκο κάνει μία ωραία πάσα στον Ζαιρί και εκείνος με ωραίο σούτ κάνει το 1-0.
21’ Καλό σούτ του Ριέρα η μπάλα λίγο άουτ.
37’ Κεφαλιά του Τοροσίδη η μπάλα έξω.
44’ Σέντρα του Τοροσίδη ο Ντιόγκο δεν μπορεί να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
54’ Πολύ καλό φάουλ του Μπάλαμπαν, αποκρούει με γροθιές ο Νικοπολίδης.
57’ Καλό σούτ του Ντιόγκο η μπάλα λίγο άουτ.
70’ Σούτ του Ντουντού η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω απ’ τα αντίπαλα δοκάρια.
77’ Ο Στολτίδης βγάζει σε πολύ καλή θέση τον Λεονάρντο ωστόσο εκείνος αν και βρίσκεται μόνος του απέναντι στον Μπέλιτς στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
89’ Καλό φάουλ του Ντουντού, αποκρούει μετά δυσκολίας ο Μπέλιτς.
90’ Πολύ καλό σούτ του Κουμορτζί αποκρούει ο Νικοπολίδης.
Ολυμπιακός (Ζίκο): Nικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Π, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Λεντέσμα, Ντουντού, Τοροσίδη (81' Μήτρογλου), Λεονάρντο, Ζαϊρί (75' Στολτίδης), Ντιόγκο.

Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Κοντοές, Τζαβελλας, Νικολάου (58' Αναστασόπουλος), Καστελιόνε, Κουμορτζί, Ρεκόμπα (36' Μπαρόνι), Ριέρα, Μπάλαμπαν.

3 σχόλια:

  1. Ο κος. Παμπορίδης τους χάρισε σήμερα 2 αποβολές και άλλες 5 κίτρινες, στείλανε 2 παίχτες μας στο νοσοκομείο και παραλίγο τρίτο, ενώ ο Μπάλαμπαν πήρε κίτρινη γιατί δεν έστησε στο σωστό σημείο τη μπάλα...

    Αν είναι να παίρνω έτσι πρωταθλήματα καλύτερα να μην παίζω μπάλα...

    Για τους άλλους που τους πληρώνουμε με τη ΔΕΗ για να εντυπωσιάζονται από κάθε ενέργεια του γαύρου και να παραλείπουν να σχολιάσουν οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στο γήπεδο τι να πω που δεν ξέρουμε ήδη;

    ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι ακριβως ! Δυο ηταν τα θετικ σημερα , πρωτον η καλη εμφανιση ολων των παικτων μας και δευτερον η σωστη διαχειρηση και το σωστο στησιμο των παικτων μας απο το ΦΕΡΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΝΤΟΕ εισαι ψυχαρα ... Για να σε σταματησουν προσπαθουσαν να σε στειλουν στο νοσοκομειο, αυτον τον ΜΠΟΣΚΟ θελει η ομαδα μας !!! ΠΡΟΕΔΡΕ απο τωρα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για ποιον επιθετικο κεντρικο θα χτυπισουμε τον Ιανουαριο ειναι εμφανες η απουσια του και η απουσια ενος τερματοφυλακα βουνο (Μπλάζιτς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή