Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Δηλώσεις Γιάννη Κοντοέ για το Σάββατο


«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το κάθε λάθος τιμωρείται εκεί και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ μπήκαμε με πάθος και αποφασιστικότητα και θα μπορούσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, αρκεί αν είχαμε καθαρό μυαλό, ειδικά από την στιγμή που μείναμε με παίκτη παραπάνω. Πλέον ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, όμως κανείς μας δεν είναι διατεθειμένος να πάει εκεί απλά και μόνο για την συμμετοχή. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε ο 23χρονος αμυντικός σε συνέντευξη του στον «ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ» που κυκλοφορεί αυριο.
«Όλοι οι παίκτες πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αποτέλεσε σφαλιάρα για εμάς. Η εμφάνισή μας όμως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μας έκανε να ξαναβρούμε την πίστη στους εαυτούς μας και πλέον να είμαστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι κατά πολύ καλύτερη».

Τέλος, για τους φιλάθλους του Πανιωνίου είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και για την στήριξη προς το πρόσωπό μου. Μάλιστα αυτή είναι μεγαλύτερη όταν δεν παίζω και πράγματι μου δίνει δύναμη προκειμένου να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και να περιμένω την ευκαιρία μου. Όταν αυτή έρχεται, παίζω με πάθος και πιστεύω ότι βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό στο παιχνίδι, με στόχο φυσικά την νίκη της ομάδας».

**Με χρηματικό πρόστιμο και αποκλεισμό από την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (Σάββατο, 26/9) τιμώρησε η διοίκηση του Πανιωνίου τον
Μανώλης Σκούφαλη, λόγω ενός πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε ο έμπειρος μέσος. Η απόφαση των διοικούντων τον Πανιώνιο ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα.

5 σχόλια:

  1. δεν μπορεί κανεις να μαθει τα εσω... καλυτερα ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ' οτι λεει η goalday (αν θυμαμαι καλα), διαμαρτυρηθηκε στον Φερερα ματα τον αγωνα γιατι δεν τον χρησιμοποιησε απο την αρχη στο ματς με τον Μπαογκ. Και αυτος τον τιμωρησε. Αλλα μεσα γραφουν οτι αργησε στην προπονηση, αλλα μαλλον το πρωτο πρεπει να ειναι το σωστο. Πινεις κανενα τσιπουρο, ρε συ ??? Το μπονζαι ειναι κουκλι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο gazzetta.gr αναφερει τους λογους τιμωριας του Μανολο. Αν το παιξει κι αυτος βεντετα, την κατσαμε την βαρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι στα τσιπουρα !! πρεπει να οργανωθει ....ποριν καθε παιχνιδι θεραπεια τσιπουρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή