Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Να γιατι πηγε τελικα ο Μήτρογλου στον Ατρομητο

Ικανοποίηση για Μήτρογλου, προβάδισμα για Τάτο-Καραγκούνη

Ευχαριστημένοι από το δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου στον Ατρόμητο είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς ο διεθνής επιθετικός θα έχει τη δυνατότητα να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, που θα τον προετοιμάσουν ενδεχομένως ακόμα καλύτερα για τη σεζόν που θα ακολουθήσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Το πιο σημαντικό όμως επίτευγμα αυτού του δανεισμού είναι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση των Ανδρέα Τάτου και Θανάση Καραγκούνη, μετά από σχετική συμφωνία με τους Περιστεριώτες.Τι χαρακτηρες και μαλακιες λεμε τωρα ....

2 σχόλια:

  1. Εθνικής Ανδρών για το φιλικό με τη Βοσνία που ειναο ο Μητρογλου ? τον χαλαγε στον Πανιωνιο ε ?

    Σηφάκης, Τζόρβας, Χαλκιάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Πέτσος, Πλιάτσικας, Μάκος, Τάτος, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την κλήση των διεθνών που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, εν όψει της εκτός έδρας φιλικής αναμέτρησης με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (10/8), ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος και η... έκπληξη ακούει στο όνομα Πέτσος και στον Γιάννη Ζαραδούκαλόγω των εμφανίσεών του στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ!

    Πρόκειται για τον 20χρονο αμυντικό, Θάνο Πέτσο, ο οποίος κάνει καριέρα στα γερμανικά γήπεδα. Ο πιτσιρικάς ξεκίνησε στους Νέους του Ντίσελντορφ και μετά της Λεβερκούζεν. Το 2009 προοβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα της Μπάγερ (8 συμμετοχές), ενώ από πέρυσι είναι στην πρώτη ομάδα (1 συμ.), φεύγοντας πάντως δανεικός για την Καϊσερσλάουτερν (20 συμ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή