Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Εφτασε οΚέβιν Στουρ-Ελεγκαρντ, αύριο ο Μιλοβάνοβιτς ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα ο Κέβιν Στουρ-Ελεγκαρντ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου.
Ο Δανός τερματοφύλακας αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά το μεσημέρι και αύριο το πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του (διάρκειας δύο ετών) και θα παρουσιαστεί επίσημα από τους «κυανέρυθρους».
Ο 28χρονος γίγαντας από τη Δανία είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ μέσα στον Ιούλιο, ενώ μέχρι πρότινος ήταν ο βασικός πορτιέρο της Χίρενφεϊν, παίζοντας σε 28 αγώνες του ολλανδικού πρωταθλήματος. Ο Στουρ-Ελεγκαρντ αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση για τον Πανιώνιο κάτω από τα δοκάρια. Το κασέ του Δανού πορτιέρο συν τοις άλλοις είναι μάλλον προσιτό για την ομάδα, μιας και θα αμείβεται με 150.000 ευρώ ετησίως περίπου.
Την Πέμπτη αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα και το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων», ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο Βελιγράδι. Ο Σέρβος άσος θα υπογράψει κι αυτός διετές συμβόλαιο.Ενώ ο Κόλινς Τζον συνεχίζει να δοκιμάζεται και λογικά θα αγωνιστεί στο σαββατιάτικο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα (8 μ.μ.) στη Νέα Σμύρνη. Θα υπάρξει γενική είσοδος 10 ευρώ και τα εισιτήρια θα διατίθενται μονάχα ανήμερα του αγώνα.
Μεγάλο τελικά είναι  το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ.
Σε αυτή θα συμμετέχει η επενδυτική εταιρεία που ενδιαφέρθηκε να αγοράσει την ομάδα ενεργά και μάλιστα με το ποσό των 600.000 ευρώ.
Η είσοδος των χρημάτων αυτών στα ταμεία της ΠΑΕ θα αποτελέσουν μεγάλη ανάσα για τα οικονομικά. Ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών θα πάνε για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, σε αυτή του τερματοφύλακα(Ελεγκαρντ), του αμυντικού χαφ (Μιλοβάνοβιτς)και του επιθετικού(??αγνωστος ακομα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου