Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Τελος ο Βεντουρης, μενουν οι Κουκετς καο Σαλαλι

Εγκαταλείπει την προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιος ο Γεράσιμος Βεντούρης με απόφαση που έκανε γνωστή το βράδυ της Παρασκευής(λογο του ναυαγίουστις διαπραγματεύσεις με την κυπριακή εταιρία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών).Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ υπέβαλλε προφορικώς σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου, ο κ. Γεράσιμος Βεντούρης».
  Ο  Κουκετς απάντησε θετικά στην πρόταση των Νεοσμυρνιωτών για λύση του υπάρχοντος συμβολαίου και δημιουργία ενός καινούργιου, με μειωμένες κατά 50% οικονομικές απολαβές (80.000 ευρώ).Να σημειωθεί, πως το νέο συμβόλαιο συνεργασίας θα έχει διάρκεια ενός έτους, ενώ από τα οφειλόμενα της περασμένης σεζόν o Κούκετς θα λάβει, περίπου, το ποσό των 60.000 ευρώ.
  Οι… δρόμοι των Βασίλη Σκούρτη και Πανιώνιου χώρισαν οριστικά, όπως αναμενόταν. Ο νεαρός επιθετικός, που αποκτήθηκε πέρυσι από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, δεν «στέριωσε» ποτέ σ' αυτήν και… μοιραία, επήλθε το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Τάκης Λεμονής... Αν και άναψε πράσινο για την παραχώρηση του Σαλαλί καθώς δεν είναι στα πλάνα του,  η διοίκηση του Πανιωνίου είπε στον αντζέντη του Αλγερινού ότι ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα! Βαζοντας τελος στα οποια  σεναρια μεταγραφης του σε ομαδες απο Τουρκια η  την Σκωτια.
Διαφορά με Μπάλαμπαν
Οι «κυανέρυθροι» προσπαθούν να βρουν λύση συμβιβασμού και με τον έτερο Κροάτη, Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος έχει καταθέσει και αυτός προσφυγή.
Πάντως, οι έως τώρα συζητήσεις των ανθρώπων του Πανιωνιου με την πλευρά του έμπειρου ποδοσφαιριστή δεν έχουν αποφέρει «καρπούς», καθώς υπάρχει ακόμα σημαντική διαφορά στις συζητήσεις.  Όπως και να έχει, οι Νεοσμυρνιώτες θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν και πάλι με τον Κροάτη για να τα «βρουν», ώστε να μην δώσουν την λύση  τα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου