Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Το Κουβέιτ και ο Σαλαλι....

Το ενδιαφέρον επενδυτών από το Κουβέιτ για την αγορά του 67% των μετοχών του Πανιωνίου, επιβεβαιώνει και επισήμως η ΠΑΕ.Όπως όλα δείχνουν, το ενδιαφέρον των επενδυτών είναι σοβαρό και η μεταβίβαση των μετοχών είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί και η ομάδα να αλλάξει χέρια στο ιδιοκτησιακό της.
Μάλιστα, η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον επενδυτών από το Κουβέιτ, για την αγορά του 67% των μετοχών της. Η ενδιαφερόμενη εταιρεία είναι αξιόπιστη και ήδη έχει αναθέσει σε δικηγορικό γραφείο την έναρξη των οικονομικών διαπραγματεύσεων, οι οποίες θα γίνονται παράλληλα με το συνηθισμένο έλεγχο που γίνεται στις μεταβιβάσεις των μετοχών κάθε ανώνυμης εταιρείας».
Ο ΣΑΛΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ..!!
Αφού πέρασε με επιτυχία τα τράιαλς της Αμπερντίν, ο Μοχάμεντ Σαλαλί ήρθε σε συμφωνία την Πέμπτη (18/8) με την διοίκηση των Ντονς για την υπογραφή συμβολαίου χρονικής διάρκειας δύο ετών.Ο νεαρός Αλγερινός επιθετικός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Σκωτσέζικου συλλόγου οι οποίοι χωρίς να χάσουν χρόνο έσπευσαν να διαπραγματευτούν και να έρθουν σε συμφωνία μαζί του.
Ο 22χρονος παίκτης παραμένει στο Πιτόρντρι και περιμένει να λήξει και τυπικά το θέμα της αποδέσμευσής του από τονΠανιωνιοπροκειμένου να υπογράψει στην Αμπερντίν.

1 σχόλιο:

  1. ΤΣΑΚΙΡΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ !!

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΜΠΛΟΓΚΣ. ΒΡ ΦΑΝΑΤΙΚ, ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΙΔΕΑ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΠΛΟΓΚ, ΦΕΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΖΟΝΙΑ, CAPRE DIEM

    ΑΝΤΕ ΓΥΡΝΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΖΕΤ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΥΚΟΝΟ, ΣΤΟ ΑΣΤΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΤΙ ΤΖΕΙ ΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΓΚΟΥΕΛ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή