Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ο Τζον Ντίμπλερ στον Πανιώνιο

Παίκτης του Πανιωνίου είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Τζον Ντίμπλερ (23, 1.98) από το Οχάιο Στέιτ. Τι δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον παίκτη.

photo
Ο Αμερικανός σουτέρ έστειλε υπογεγραμένο το συμβόλαιο του και αποτελεί έτσι τον πρώτο ξένο των "κυανέρυθρων", που απέκτησαν έναν φονικό "εκτελεστή" από τη γραμμή των τριών πόντων.
Ο Ντίμπλερ πέρσι αποφοίτησε από το Οχάιο Στέιτ έχοντας 12.6 πόντους ανά παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι σούταρε με 50% από το τρίποντο, ενώ κατέχει και το ρεκόρ περιφέρειας ευστοχώντας σε 10 συνεχόμενα τρίποντα σε ένα παιχνίδι (είχε 10/12). Έγινε ντραφτ από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς στο Νο51.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον παίκτη λέγοντας: "Το ότι είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ είναι κάτι που γίνεται αντιληπτό αμέσως. Το σημαντικό είναι ότι δεν "εκβιάζει" τα σουτ, αλλά αντίθετα παίρνει τις προσπάθειες που του αναλογούν".
Και συνέχισε λέγοντας: "Το στυλ του ταιριάζει πολύ με τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού, αλλά και με αυτόν που θέλει να παίξει ο Πανιώνιος. Είναι ένας παίκτης που παίζει για να κάνει καλύτερη την ομάδα κι όχι για τα στατιστικά του".
Για να καταλήξει: "Οι πληροφορίες που συγκεντρώσαμε τόσο από τον Ζήση Σαριακόπουλο, όσο κι από τον Κώστα Κουφό που πήγαν στο ίδιο κολέγιο αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικός χαρακτήρας κι αυτό είναι κάτι που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για να τον επιλέξουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου