Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ...ΚΑΙ Ο ΦΕΙΓΚΑΝ

Με τα γνωστά προβλήματα των Μάχο και Πετκάκη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το παιχνίδι της Κυριακής (19:15) με τον Εργοτέλη. Σε αυτή δεν βρίσκεται ούτε ο Οκόγιε, που είναι τιμωρημένος.
Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Τάκης Λεμονής: Παναγόπουλος, Σιδεράκης, Γιόνσον, Κρικβέλια, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Ομο, Αναστασόπουλος, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούρντι, Ριέρα, Εστογιανόφ, Κολοβός, Σταματής, Μπούζας.

Ο Σιδεράκης θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, στην άμυνα θα παίξουν, δεξιά ο Γιόνσον, αριστερά ο Κβιρκβέλια και δίδυμο στο κέντρο της οι Σιόβας και Τσότσαλιτς, στη μεσαία γραμμή, οι Όμο («σκούπα»), Κουμορτζί (λίγο πιο προωθημένος) με Σάμαρη, δεξιά ο Γουνδουλάκης, αριστερά ο Εστογιανόφ και στην κορυφή της επίθεσης  ο Ριέρα ή ο Κολοβος.

Τη Δευτέρα (29/08) θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του Κρεγκ Φέιγκαν από τον Πανιώνιο.

Ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή (26/08) στην Αθήνα, έχει έρθει σε συμφωνία με τους «κυανέρυθρους» και πλέον απομένουν τα τυπικά για να γίνει παίκτης του Πανιωνίου.
Αυτά θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα (29/08) με τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη, την υπογραφή των συμβολαίων και την παρουσίασή του.
Μάλιστα, ο Φέιγκαν έδωσε το «παρών» και στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (27/08), χωρίς να πάρει μέρος, αλλά για να την παρακολουθήσει και να αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου