Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Κυριε Βεντουρη τωρα της χρειαζεται το αυτονοητο...

Προσφυγή στην ΕΠΟ κατέθεσε ο Αλεξάνταρ Σίμιτς διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του. Αυτό που δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει είναι αν παράλληλα με τα οφειλόμενα ζητάει και την ελευθερία του από την ομάδα της Λάρισας.

Αυτό αποτελεί πλήγμα για την ΑΕΛ, καθώς είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής της θεσσαλικής ομάδας που προσφεύγει στη δικαιοσύνη κόντρα της ομάδας του, μετά τους Κανόμπιο και Κούλιτς.

Παράλληλα ο Στάθης Ταυλαρίδης απέστειλε εξώδικο στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνοντας την ότι αν δεν εξοφληθεί εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, τότε θα καταθέσει και αυτός προσφυγή.
www.sport-fm.gr

ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ..!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ...

4 σχόλια:

  1. Και όχι μόνο. Διαβάστε

    http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/62872-Exwdiko-o-Koyzen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΨΩΝΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουτε ψωνιο ειμαι ουτε κατι το ιδιαιτερο λεω πως κανω, το μονο που παιζει εδω ειναι η τρελα μου και να ξοδευω τον ελαχιστο ελευθερο μου χρονο ... δεν πιστευω να σε ενοχλω με το να ξοδευω οπως γουσταρω τον χρονο μου, μια τρελα εχω και αυτη ειναι η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ.. Οσοι με γνωριζουν το ξερουν καλα αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΑΤΕ μάλλον εσύ είσαι της πλάκας που μπαίνεις σε Blogs άλλον ομάδων για να κάνεις ανούσια σχόλια. Ασχολήσου με την ομάδα σου και άσε μας ήσυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή