Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ολα δείχνουν θετικα ενω η δευτεροβάθμια επιτροπή ρωτούσε επίμονα γιατί τέτοιο μένος η Λάρισα κατα του Ιστορικού

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Πανιωνίου στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα θα είναι θετικα για τους «κυανέρυθρους».
Ο Πανιώνιος κατέθεσε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονταν για να μπορέσει να πάρει το πράσινο φως για την αδειοδότηση ενόψει της νέας χρονιάς. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ακροαματική διαδικασία για τον Πανιώνιο κράτησε μόλις 25 λεπτά, την ώρα που για τον Ηρακλή χρειάστηκαν κοντά στις τέσσερις ώρες.
Κάτι που σημαίνει ότι εκτός εξαιρετικού απροόπτου ο Πανιώνιος θα πάρει την άδεια και θα παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια. Άλλωστε, όπως είχαμε πει και παλαιότερα, οι αβλεψίες που υπήρχαν την πρώτη φορά δεν ήταν τόσο σοβαρές ώστε να μην του επιτρέψουν να πάρει την άδεια συμμετοχής.
Η επιτροπή αφού εξέτασε τα στοιχεία της υπόθεσης της αδειοδότησης και τα έγγραφα που είχε προσκομίσει ο ορκωτός λογιστής, ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ εξέφρασε την απορία του για την πρωτόδικη απόφαση.  Ο Πανιώνιος εκπροσωπήθηκε από τους Γεράσιμο Βεντούρη και Κώστα Τσολακάκη, ενώ το παρών έδωσε ακόμα και ο πρώην δήμαρχος της Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης αλλά και ο Σίτο Ριέρα και οι νομικοί εκπρόσωποι των Μάχο και Μπάλαμπαν.
Μάλιστα, ο Ριέρα μίλησε και στην επιτροπή λέγοντας ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του είναι χαρούμενοι που βρίσκονται στον Πανιώνιο και ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική εκρεμμότητα εκ μέρους της ΠΑΕ μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.
Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την έφεση, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας. Η απόφαση δεν αποκλείεται να βγει εντός της ημέρας και στη συνέχεια στον Πανιώνιο λένε ότι έχουν να πουν πολλά ειδικά για τους εξωγενείς παράγοντες (η δευτεροβάθμια επιτροπή ρωτούσε επίμονα γιατί τέτοιο μένος η Λάρισα κατα του Ιστορικού) που πίεζαν την επιτροπή ώστε να μη δώσουν την άδεια στην ομάδα.
«Στη Σούπερ Λίγκα του χρόνου»
Μετά το τέλος της εκδίκασης ο δικηγόρος της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Πέτρος Καϊμακάμης, τόνισε σχετικά: «Προσκομίσαμε αδιάσειστα στοιχεία που δείχνουν πως η πρώτη απόφαση ήταν λάθος. Είμαστε σίγουροι πως θα αλλάξει και θα παίζουμε στη Σούπερ Λίγκα και την επόμενη σεζόν».
* Στα αξιοσημείωτα της εκδίκασης ήταν και το γεγονός ότι ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας επιτροπής κ.Γυφτάκης, απέβαλε από την αίθουσα τον υπεύθυνο του τμήματος που κάνει τις εισηγήσεις κ. Δημητρίου, επειδή ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός και εριστικός απέναντι στους εκπροσώπους των ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου